Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali,
apropó Majer Laszló, épp tegnap olvastam valahol, hogy tart edzéseket, mit gondoltok egy magam fajta kezdő is mehet oda?
mert okés hogy van kezdő brigád is, csak nem tom mennyire az alapoktól tanitja a dolgokat?
Ja!
elolvastad hogy 13:10 kor jön a homokláda busz?
Morgen
Reggelit!
kb napi átlag egy ilyen telefonom van
ja hogy számítsak be ezt azt meg a feleségét is ideadná meg adna még kicsi pénzt is
úgy bírom az ilyeneket ..........és ami a legszarabb az az mikor nem ért el és én esetleg visszahívom és az én számlámra meséli el kalandos életét .........agyvírzís
csak ilyen marha csere ajánlatokkal bombáznak, folyton,, de abbol volt már vagy 30- is,
bezony bezony,, terepet nem látott,, versenyen sosem volt,, tán mág sáros sem lett sosesem,,mondjuk ha nem tudom eladni sem esem kétségbe mert jo kis technika, baja nincs, csak jobban szeretném helyette a 300-ast,
tudom-tudom. Családtagként kezelt 3.-ként használt garázsból női tulajtól....
Elég uborkaszezon van most a motorpiacon, de ha valaki keres egy jó Rízskályhát majd ajánlom neki...
gábor valakit nem tudsz szép kis motoromra mint vevö,, eskűszöm a nagyim járt vele a botba tejért,,,
Jó reggelt veszprémi triál-betyár!
olyan min te vagy...
good morgen ,gizgaz sunák,
ilyen szar netet mind itt van állandóan elszáll
is....
Halihó
szeva bajnok (hil c....)
csőváz
az más!
Szotttyii!
de sajna itt vagyok számtek óra van de fáradt vagyok mint állat mert már két napja nem tudok este normálisan aludni a kibaszott lábam miatt
hali hát te nem vagy suliban?
Jó reggelt az uraknak
szerdán esetleg egy kis szauna itt t bányán? Zozzi,Ati? stb...
ja este 6-8 ig tart.
nem tudom , hogy edzésen voltak-e...........esetleg.....se
majd megkérdezem......