Nem is mentünk annyival........lakott területen kívül 90 a megengedett.......ja, az az aszfaltra érvényes.......tényleg, földúton mennyi?
Azért Andriskám, büszke vagyok rád, jó padavan leszel és ami a legfőbb, hogy gyorsan tanulsz! Csak óvakodj tőlem mert még beleviszlek a nem helyes dolgokba!
Imre esete?!
Hmmmm........az vesse rám az első követ aki még nem volt hasonló szituban! Én is versenyeztem már kurva másnaposan!
Most remélem megtanulta a leckét és értékelni fogja a jövőben azt, hogy segíteni szeretnénk a fejlődését, hogy kitörjön a jelenlegi nem éppen a legkiválóbb életviteléből!
A többit meglátjuk, csak rajta múlik! Ami volt elmúlt! Remélem egy új Factory-t fogok ezentúl látni, mert ha nem akkor sajnos többet nem sok esélye lesz
Ja és üdvözlet mindenkinek!
Kár hogy nem lehettem veletek Babodon...őszintén, tájat leszartam volna, inkább a társaság miatt...
Ami Imre barátunkkal történt -valjuk be- sokunkkal megesett már, úgyhogy nem kell elitélni érte...elég baj az neki hogy nem motorozhatott, ahogy szeretett volna...pedig 1 hete készült rá, tanúsíthatom, láttam (néha már az idegeinkre ment az állandó szereléseivel... )
Viszont én meg úgy gondoltam -engedve Jani barátom kérésének- hogy lelátogatok Tápióbicskére vasárnap.
Nagyon jó volt, nagyon élveztem...csak ketten voltunk, mint Ewan McGregor és C. Boorman ..
Néha már-már Dakaros volt a feeling...mentem Jani után és csodálkoztam hogy nem szoktam ennyire lemaradni...ránéztem az órára, éppen 117-et mutatott...mindezt közel olyan sárban, mint Babodon volt...
Később Jani elrepesztett mellettem,több mint 120-al...
Később elmentünk egy homokbányába, ahol megtanultam hogy -amúgy triálos módra- hogyan szarjam le a fizikát..Jó, biztos más is felmegy ilyen helyekre, de nekem nem volt semmi...süppedő homokban függőleges falat mászni...
Aztán Janival belejöttünk és elkezdtünk olyan helyeket "betörni", amit előtte meg sem mertem nézni..
Szóval jó volt, a leendő endurótúra-diákoknak fel van adva a lecke!
Itt van néhány kép (Jani pirosban, szerény személyem kékben) :
Azért Andriskám, büszke vagyok rád, jó padavan leszel és ami a legfőbb, hogy gyorsan tanulsz! Csak óvakodj tőlem mert még beleviszlek a nem helyes dolgokba!
Imre esete?!
Hmmmm........az vesse rám az első követ aki még nem volt hasonló szituban! Én is versenyeztem már kurva másnaposan!
Most remélem megtanulta a leckét és értékelni fogja a jövőben azt, hogy segíteni szeretnénk a fejlődését, hogy kitörjön a jelenlegi nem éppen a legkiválóbb életviteléből!
A többit meglátjuk, csak rajta múlik! Ami volt elmúlt! Remélem egy új Factory-t fogok ezentúl látni, mert ha nem akkor sajnos többet nem sok esélye lesz