akkor látom jól sikerült a hétvége...ahogy már Norbi barátom is írta, mi csak Somogytúrig jutottunk, de épp elég volt az is (főleg nekem) és épp elég volt szembesülni vele, hogy mennyire gyenge az erőnlétem és technikám a motorozáshoz...
voltak lennt osztrák, szlovák 12-16 éves gyerekek, akik gondolom az osztrák-szlovák-magyar bajnokságban mennek...hát nem semmi ahogy terelgették homokon a KTM-eiket...
tegnap 5-6 között ott voltam nálatok csak nem toldad ki az arcodat.........ott dobtuk le a futóról lenesnek meg rolynak a gépét .....aztán hozott egomba lenes
jó reggelt !
atis áttételesen is köszönöm a futót
eljöhettél volna nyugodtan mert csak térdig ért a sár ............persze nem mindenhol mert volt derékig érő is ...........ezeket hatalmas pocsolyák tarkították...........az eső meg csak szitált az első napon de a ködtől nem nagyon látszott ......viszont hideg az volt ...........
ideális enduró feltételek
Tegnap voltam kicsit edzegetni,kanyar gyakorlás,homokba-sárba motorozás,és megmutattam a Szigonynak a MINI enduro gyakorló pályát! !Sajnos az utobbi 7-hétben ősszesen 20 percet motoroztam és akkor is rosszúl végződött ugye mert elgázolt a Cs.L, barátom persze nem szándékosan!Most meg olyan izomlázamvan ,hogy alig tudok mozdulni!
Sajnos Döme csak a hétvégén derült ki hogy kell ez a tömités.
Akkor CS-begébe lehet kapni ilyen cuccokat? csak mert puszira inkább nem koscikáznék be ha lehet.
Képek meg jöjjenek arról a Babodról, had csorgassam a nyálam
remélem jövőre eljutok már én is ilyen tuti helyekre
szevasztok
imi888-tol hallotam hogy babodon jartatok
mi is keszultunk a hetvegen
sajna mar vagy egy honapja nem voltunk
most se jott ossze csak somogyturig jutottunk
jo lett volna talakozni veletek
ha jarhato az erdo mi altalaban ott vagyunk negyen oten
gondolom a sar miatt nem sokat elveztetek az endurozasbol
inkabb szenvedes lehetett
gyertek le meg tavasszal vagy szarazabb idoben
gurulunk eggyet a koron mutatunk jo helyeket http://www.sportmotor.hu/motor...
ezt nemtom lattatok-e ez a 22-km-es kor kozepso resze az en szemszogembol
akkor látom jól sikerült a hétvége...ahogy már Norbi barátom is írta, mi csak Somogytúrig jutottunk, de épp elég volt az is (főleg nekem) és épp elég volt szembesülni vele, hogy mennyire gyenge az erőnlétem és technikám a motorozáshoz...
voltak lennt osztrák, szlovák 12-16 éves gyerekek, akik gondolom az osztrák-szlovák-magyar bajnokságban mennek...hát nem semmi ahogy terelgették homokon a KTM-eiket...