Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halál a májra!
na megyek fürdeni meg készülődni aztán 8tól kemény alapozás,és 11 körül parti
Mondom SOKKAL több nem leszel!
Ha sokat zabálsz, persze megdagadsz!
dehogynem...növök még szerintem 10 centit legalább...családban mindenki 190 környéke...én most 179 vagyok
65 Kg szín izom! ! !
Az, hogy vállasodsz az a korodnak tudható be!
Valószínűleg a testsúlyod nem lesz sokkal több. . .
nem nyüzüge,azért,már kezdek vállasodni
A nyüzüge formád a nagy előnyöd! ! !
Én 93 Kg vagyok. . .
azért jó az az smc... de amúgy beszélgettem Kakucsos emberkékkel,2vel is akikkel együtt mentem,csak neki 640 van...kitárgyaltuk hogy miért tudtam megfogni őket...az egyik hogy 65 kg vagyok ők meg 85. a gépem alapjában véve 15kgval könnyebb mint a 640es,emellett nem is éppen gyári fékem van elől... meg az egyik srác ment is vele,és csodálkozott hogy csak 400as,először azt mondta hogy durvábban megy mint az 540es, mert az volt neki a 640 előtt
Mentem anno Lala barátom SMC660 vasával, de az kicsit tuskó volt!
Egy TM-et viszont szívesen megpróbáznék. . .
az a baj hogy kéne egy nagyobb pedig ezt se fogom soha kimotorozni,de akkor is egy GD féle 625 jobban tetszen végülis a váz ugyanaz,csak 1 blokk kell
Pedig ilyenkor lehet a legtöbbet tanulni. . .
Jövőre spórolj a motorral. . .
főleg ha menne a gépezet,mert már be indul sem akaródzik. széthajtottam a pályán,nincs mit ragozni
Csak Te vagy bevállalós! ! !
hideg már az aszfalt szerintem sokan féltik a vállukat
Inárcson voltunk, átgurultunk Kakucsra, de senki sem volt kint!
Eső sem esett egész nap. . .
Köszi szépen Pénteken ivás volt,tegnap ivás meg buli, ma megint buli...csúnya lesz holnap a suli
Bocsesz!
Kicsit kikapcsolódtunk Kedvesemmel, nem voltam itthon. . .
ISTEN ÉLTESSEN GYURIKA! ! !
Ma voltam Vecsésen, bevittem volna, ha előbb tudom, hogy kell. . .
mi lesz itt ma bázze. szalagavató after parti,holnap meg suli...szép lesz holnap a suli
egy papir tömitésben semmi sufnyi tuning nincse persze az olyan helyeken ahova még szabad
hááát inkább gyárit vennék, minthogy én sufnyi tuningoljam bele
Ezt nem is viccnek szántam....,általában ha nincs gyári kéznél akkor csinálunk egy tönitést!
FBS
Héé ez nem vicces , vérzik a kicsikéből a drága oil
Mondjuk ...vágjál egyet!