Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi van itt vagytok?
Minden bűnöd megbocsáltva!
na mi van tróger banda?
Szewa Döme!

Nos,tartozom egy vallomással...

A helyzet az,hogy közztudottan én személy szerint NAGYON készültem erre a Somogybabodi túrára.
Pénteken meg is érkeztünk,vacsora,majd elgezdtünk inni...
A dolog lényege (azt meg kell említenem,hogy én antialkoholista vagyok) hogy olyan szinten sikerült kottára innom magam,hogy a szétcsúszás, többállásos hányástól elkezdve minden volt... a használhatatlanságig K.O. lettem.

Kb 2h-kor kerülhettem az ágyba,majd reggel 7kor keltem 9kor indultunk,az első bevetésen még részt vettem de rengeteg esés,kínszenvedés után úgy döntöttem, hogy kiveszem magam a csapatból,és hagyom a többieket rendesen motorozni...a lényeg az,hogy kb 1-1,5h-t sikerült motoroznom,pedig nagyon szerettem volna

A többi időt meg éllet-halál,hányás,hasmenés,rosszulét keretein bellül töltöttem!

Jánosom felajánlotta,hogy majd ő marad hátul és "vigyáz" rám,de nem vigyázni jött ő sem,hanem végre csapatni egyet!
Rendes volt tőle,de nem akartam hogy az én balfaszságom miatt szí­vjon ő és a többiek...

Az igazat megvallva nem így szerettem volna bemutatkozni a GasGas-os kollegáknak,Gabi,lenes,és a többieknek...
ráadásull úgy,hogy a salgótarjáni túra után Jani igen is büszke volt rám,hogy mennyit fejlődtem a Zalaegerszegi túra után...erre most meg abban a 1,5h ban olyan voltam,mint aki még életébe "nem motorozott"

Viszont azt a baszott nagy siratót én is megmásztam igaz harmagyjára méregeből küzködve a hasmenésemmel,gyomorgörcsel,meg a leírhatatlan rossz közérzetemmel,de sikerült.

Szó³val részemről ilyen volt a túra...

Nagyon szégyellem magam a történtek miatt,szerettem volna egy nagyon jót motorozni,elszartam,sajnálom...

Amúgy amit el tudok mondani a 1,5h-s motorozásom során gyüjtött információkról: Sár,óriási sár,hatalmas sár...de ahogy kedves zozzee kollegámat idézném " kell ilyen terep is,mert ha a nagyon csúszós talajon megy,akkor nem érhet a késöbbiekben meglepetés" nagyon igaza van!

Tehát ezek történtek...

Üdv a családnak a nagy Fucktory
Hát igen!
A versenyzői véna ugyebár! ! !
összetusolom magam mindjárt jövök....
HOVATÜNT DÉMON IMI HOVA TÜÜÜNT?,
Beer Gabink Megin megmutatta és legyőzte babaod egyik nagyobb meredekebb, sártól csúszós dombját!
motorozás, piázás, alvás, elázás, sarazás, evés...
És még mi történt?
vagytok?
Tudtam, hogy nem ússzátok meg "szárazon"
vagy csak égett a bele!
Imrénk péntek éjjel úgy berugott, hogy a szálláson porral oltott, és rókázott is, vagy rókázot és oltott?,á mindegy porraloltóval vadászott rókára
Azért próbáljátok meg!
? ? ?
dömém

ezt igy nem lehet elmondani erről fotók kellenek! de sajna az Imi nem rakja fel őket, de előzetessen:
faszom,,,erre miért nincsennek ilyen 2-3napos enduros partyk . vagy legalább ne lennétek olyan messze
biztos azért nincs itt mert porral olt
Ki volt a fiú és ki a lány?
Meséljetek már! ! !