Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi bérlünk futót mert a Zozi elvitte az órunk elöl az Atiét
ha 5 re jönnél az jó lenne mert 6-tol megyünk szaunázni, vagy hozzál fürdőruhát és szauna közben eldumálgatunk.
annak örülnék meg a rolynak is meg neked is meg a beergabinak is meg mindenkinek is
az ati futóját meg betudjuk rakni a garázsomba és akkor jösz mikor akarsz ha gondolod
ma délután megyek tatabányára 5-6 felé a futóért............a haverom most vacillál ........addigra eldöntetem vele tutira ............este kéne ütközni ott ........kéreckedj ki az utcára ...........felhívjunk ?
amúgy roly jön ?
ÉN megmászom a himaláját az fse-vel jöttök?
amúgy zozi jönne a lenes is
ezt jol levezetted,, levezetö számtan,, asszem pont hiányoztam mikor ez ment a suliban
de csak ha libasorban megyünk
mivel nem fárasztó az enduró arra gondoltam lemehetnénk lábon is...motornak meg teljesen mindegy hány millió kilométert kirándulsz bele a hideg meg jó meleged nem lesz
Merre akarsz menni Beeeeer?
természetesen de a héten én vagyok a him tudod
amúgy meg évente eltankol egy crf-et...... megteheti
szeva BEER Gabi, lessz ma gurulás jo sok, de a kis piros kecskével,, tanuljuk a mesterek játékát,
Átjössz buziskodni?
gyerekek ez a yamaha igen killerbrutálállat ez öcsém kibaszottul birja a terept csak az utolsó képén biztos lefejeli a kormányt és az megrázhatta de rendessen!
aha
lenes itt vagy még?
na zozi hogyan leszen akó hétvégén?
szevasztok
Jóreggelt.Rossz a számolásod...ő ebayrol rendelt fogyasztáscsökentö mágneskarikát+olcso benyát is
itten vok én is
ja előbb elfelejtettem levonni a tudományos végkövetkeztetést .......ami az , hogy az endurózás nem is fárasztó !
SZOTTYI! Ma motorozáááás!

végül is jól mehet napi 100-200 kilométer az heti 700-1400 havi 3000-6000 évi 36500-73000 kilométer!
és ez még csak egy év .........

jó hogy a dieselmercit találták ki erre a nagy utazásra...........de neki strapabíróbb crf-et vettek ...ez a honda 450 crf/sb
ebből japppánban biztos van knsb/kurváranagyonstrapabíró/ változat is ! jövőre olyannal meg a kukoricásba

visszatérve a kilométerekre ........ mennyit eszik egy ilyen crf sb ? 6-8 litert 100-ra ?
mondjuk annyit akkor naponta egyezzünk ki átlag 12 liter bengában ...az ugye 300 huf/liter
na akkor az naponta 3600 huf heti 25200 havi 108000 évi 1.314.000 forint