Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgyis fogok biciklizni ha beledöglenek akkor is, és a fasz fog megállni neki...
Üdv.Énis mondtam már csinálni kellene 1 negativ(ezt véditek )oldalt ahova elküldi/felrakja mindenki az általa tapasztalt infot/képet,hely-idővel Lenne lepődés/magyarázkodás a nagy zöldektöl az tutti
Helló!Én vagyok a zöldhatáron érkező illegálisan itt motorozó bűnöző!Vaze de nem az a poén,hogy a motorosok nem mehetnek be az erdőbe.Hanem a lovasok és biciklisem sem.Na ez kibaszottul poénos vazze!Bürokrácia és nem akarásnak nyőgés a vége sztori ismét rávetette fényét kretén országunkra.Szerintem ezekböl a bürökratákbol lennének a legjobb kőművesek.Mert ha szükség lenne valami megoldásra azonnal falakba ütközünk amit elénk húznak,ha netén mégis átlátunk a falon.Akkor azonnal 5 sorral magasabb lesz az erődítmény.Azt hiszem adnék én nekik.Baültetném őket a nívába bebúrítanék két konzerv Cyklon B-t és végignézném amint izzadnak.Hahahaha
Igen védik az erdőt nehogy mások is meglássák miket művelnek benne
Hát ja,szegénykék nem jutnak szóhoz csak golyóhoz
amugy már régota agyalok egy olyan weblap elkészitésén ahol mind be lehetne mutatni sok sok képpel illusztrálva az ö erdöre gyakorolt áldásos tevékenységűket, mert valljuk be öszintén arrol a köznép lofaszt sem tud, csakis azt zengi a média hogy ezek a piszok erdei motorosok mekkora egy környezetrombolok,,,,,
evvel csak az a baj hogy ezekre a jagermaisteres eggyeztetös bulikra az özeket csak vizszintesen serpenyöben tálalva szokták meghivni az ELVTÁRSAK,,
"szeretnék kiírtani a természetkárosító tevékenységet a Bakonyból"
no niva no fűrész no puska
így kellene kezdeni
Hali Gázosok!
1xű a dolog kik laknak az erdőben,az állatok,kérdezzenek meg 1 őzet ki zavar jobban,az endurós vagy a vadász? Kit tiltana ki...bizti nem a zenduróst!
elmondta még az országos rendörfökapitány hogy jövöre életbe lép az a törvény hogyha megfognak vagy beazonositanak olyan terűleten ami védett, akkor a motor elkobzása, + 250 000 FT BIRSÁG MEGFIZETÉSE, + az általuk te szerinted okozott kár megfizetése , és akkor az eljárás végén vissza kaphatod a magán tulajdonodat.....
itt a cikk egy másik forumba másolta be egy srác,,:
A NAPLÓ cikk: Ki Velük A Bakonyból! A quadok, krossz és endúrómotorok azonosítását süretik! Kerekasztal-beszélgetést hívott össze a Bakonyerdő Zrt. a természetkárosítók visszaszorítása érdekében: megtisztítanák a Bakonyt az illegális járművektől. Ezzel országos kezdeményezést indítanak el. A konferenciára a Magas Bakonyba sokan nem jutottak el tegnap az utak rossz állapota és a sok baleset miatt, de így is csaknem minden érintett képviseltette magát: több megye erdészetei, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park Igatgatósága, a megyei rendőrfőkapitányság, a megyei ügyészség, a nemzeti földalap, az egységes zöldhatóság, az erdészeti szakszolgálat, a "másik oldalról" pedig a Bakony Enduro Sport Egyesület tagjai. A vitatandó elöadást dr. Berta Attila, a Bakonyerdő Zrt. igazgatósági tagja tartotta. Hangsúlyozta: a jogszabályok értelmében tilos az erdő nem rendeltetés szerinti használata, vagyis a lovas, kerékpáros, motoros, gépkocsis közlekedés. A quadosok, krossz- és endúrómotorosok számos kárt okoznak az erdőben. A motorosok ugyan akkor teret követelnek maguknak, vagy legalább a jogszabály mindenkire történő alkalmazását. Több szervezet rendszeresen összefogva rendszeres ellenőrzéseket végez majd az erdőkben. A hosszas vita végén megegyeztek, hogy a természeti értékek védelme a törvényben biztosított és ha az okozót tetten tudják érni, vagy azonosítják, szankció is alkalmazható. A gond az azonosítással van, ezért a résztvevők a jogszabályalkotókat sürgetik, tegyék meg a szükséges lépéseket. A kerekasztal tagjai eggyetértettek abban is, hogy nem védett területeken pályákat alakítsanak ki a quad- és ralimotorosoknak, az endúrómotorozásra pedig más megoldást kell találni. Dr. Papp Sándor, a Bakonyerdő Zrt. igazgatóságának elnöke leszögezte: szeretnék kiírtani a természetkárosító tevékenységet a Bakonyból, s a tegnapi megbeszélésen hozott állásfoglalásal országos kezdeményezést elindítani. Csak így tudtam a cikket betenni, mert nem találtam meg az archívumban!
volt itt a bakonyban egy nagy ugynevezet eggyeztetés egy fullos erdészházban, ahol összejött az összes fejes,a megyei rendör fökapitánytol kezdve az ORSZÁGOS rendör fökapitányig, bakony zrt, zöldek, sárgák, kékek, és meghivtak egy szem kis helyi enduro eggyesűletet, és megbeszélték hogyan kell kiűzni a nem az erdöbe valo tevékenységeket, mint lovaglás, gyalogos turista, off-road, enduro, és a többi, és a többi,,,
ne is idegesíts ezekkel a gyökerekkel ....
hallottátok megint lelövöldözték magukat ......ezek geci hülye emberek
nem vad- és fatolvajt akartál írni
közepén célkeresztel a könnyebb célzás érdekében,,
ez egy megkűlömböztetö jelzés az ujj kor hajnalán, hogy a csunya természetkárosito motorosokat megkűlömböztessék a rendes favágo, és vadász emberektöl
egyébként mijjafaszez?
biztos hogy kör alakú lesz?
Késöbb ezek a Sárga gumi- közepén célkeresztel jelet viselö emberek mind össze lesznek gyűjtve ugynevezet munkatáborokba, ahol olyan dolgokat kell művelniűk, mint favágás, fafűrészelés,,, állatok leölése, darabolása, kizsigerelése, stb,,,
EZUTÁN MINDENKINEK EL KELL MAJD MENNIE A TUSOLOBA LEFŰRÖDNI,,,,,,
Mostantol mindenki kezdje el varni a kabátokra a sziv magasságába a tiz centiméter átméröjű SÁRGA KÖR ALAKU GUMIT SZIMBOLIZÁLO JELET A KÖZEPÉN CÉLKERESZTEL,!
A kezdök ,és ujj belépök a hátukra is varjanak hasonlo DE harminc centi átméröjű jelet a könnyebb célzás érdekében!
Ezen jelek viselése a hétköznapokban az utcán és mindenhol kötelezö lessz, mindenkinek kötelessége kirakni a boltjára az autojára a vállalkozásának bélyegzöjére stb,, !
háj

még azt se tudom......... de ami valószínű az az , hogy péntek délután indulnék babodra...de nem biztos
mindenesetre estére kitalálom a véglegest és megbeszéljük............összehangolunk stb....esetleg ...se

amúgy pénteken kéne menni , hogy szombat reggeltől már verethessünk valamerre............
ja meg , hogy péntek este már jólérezhessük magunkat .....persze csak módjával
aztán ha nagy a jóság akkor felőlem még vasárnap is mehetünk egy rövidebbet és utána haza ..........
végül is ez volt a legelején is felvázolva ütemtervként...........próbálom ehhez tartani magam .........
a quadosok már hamarább lent lesznek mert ők már pénteken nyomják a terepet / hamarább elindulnak mert úgyis utolérjük őket mint a sz@rt te quaddal jössz ?
Vaze!Abbol a pénzböl amit majd oda szeretnének elkérni inkább minden alkalommal lemegyek kőszárhegyre normális pályára motorozni,ami 25 km ide hozzánk.Ezek hülyék vazze.De szerintem he meglesz ez a motoros wellness központ a kohó szeméttelepén,akkor az igazi cirkusz csak utána fog kezdődni a motorosokkal szemben,szerintem.
tegnapp még beszéltem a Kaszással ,és elmondta hogy neki is azt a terűűletet mondták ezek az agyasok, DE nem ingyé mehetsz ám majd oda béééééé,,, LOFASZT,, FIZETÖS BULI LESSZ,,,
KABBE A 90 FOKOMAT ,,HIHIIII,,
Azért havi 1.100.000Ft kicsit sok,de hogyha csak 999.000Ft lett volna akkor jobban hangzana.Bééééééééééééééé kaphatják!