elmegyek szivesen
csakhát Zoozeenak 525-se van énmeg 125-ssel (Éshát 525-s odaveri a 25-s gépeket by yamaha1987) meghát tudásbni különbségek is vannak.
De bármikor készen állok egy fasza túrára
Menjél el egyszer a Zoozeeékkal és akkor megtudod,hogy mi az enduro,és tudni fogod azt is hogy eddig milyen kategoriába sorolható az eddigi endurozásnak vélt motorozás! Én is ott döbbentem rá,pedig én jártam előtte is igazi szopatos helynek vélt KATLANOKBAN!
lehet én is hülyeséget fogok mondani....
tehát szerintem az endurozás sok dologbol áll....siratok, erdei tempos részek, erdőbe lassu technikás részek stb. váltakozása....legalábbis szerintem....de van itt aki ezt sokkal jobban és pontosabban tudja tőlem, én is kiváncsian várom, hogy mi az igazság
Üdv
Endurózás nem fárasztó?
Lehet hogy ha kapcsolna 2est is akkor lenne valami
yamaha1987 egy műmájer akinek apuci anyuci vette a motort és ő az Everts
Kérdezte hogy mennyi külföldről motor aztán nem olyan válaszok lettek amiket akart....
bazz......ez tényleg szopás...
Fasz kivan hogy az amcsi gyerekek röhögve törik össze a motorjukat, van egy zsák pénzük, mi meg heteket/hónapokat gyüjtünk hogy megcsináljuk a vasat....volt olyan hogy nem volt pénzem tankolni, azért nem mentem ki....
csakhát Zoozeenak 525-se van énmeg 125-ssel (Éshát 525-s odaveri a 25-s gépeket by yamaha1987) meghát tudásbni különbségek is vannak.
De bármikor készen állok egy fasza túrára