Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andris
szerintem idén már nem lesz motor a kx ből...kell hozzá vagy 150ropi...minimum...
szóval nemtom mikor tudok edzeni vele..
yamaha szindróma...azzal is beszoptam
Jani,, DÖME,, azt hiszem lassan ingyen járnak nekem a triálos cuccok,,fűr grátis, ismét beszerveztem egy igen jo enduros barátomat, triál vásárlásra hihihiii ,olyan lessz ez mint a bubo pestis, kirthatatlan fertözés
miért haragudtok rájuk? a ti motorotokat foglalták le vagy az enyémet ?
hogy szopjanak lovat a k...aynyjukat az összes naplopó tolvajnak !

az itt a baj , hogy a sok "szarember" nem tud elférni tisztességesen ezen a koszos földgömbön egymástól !
na jónapot !
AKKOR A GILISZTÁKAT IS BAsszaák ki a földből mert azok is lazítják a talajt... ugyanúgy mit a crossguma
Hülyéskedsz? Még vadkacsának nézik és lelövik! A múltkor egy vendég vadász volt nálunk és lelőtte az egyik vikendes vietnami csüngőshasú malacát, mondván azt hittem, hogy egy vaddisznó! na ja, csak az a gond, hogy egy ilyen díszmalac akkora mint egy spániel és nem 200-300 kilós remetekan!

A hülye barom

Amúgy meg elvileg meg lehet beszélni mindenkivel mindent, ha a másik is akarja a jót! A mi környékünkön akarják, de ehhez hangsúlyozom, hogy mind a két fél kell!
a lovassal az a bajukhogy a lo a szagávalelriasztja az állatot " szerintűk" a biciglis taposási kárt okoz, és megy mint az állat, amugy a gyalogos turista sem mehet be a félreértések elkerűlése miatt mondom,, Ö IS CSAK A KIJELÖLT TURISTA UTON MEHET,,szerintűk,,,:)
DE itt már fenyegettek puskával háti motoros sikloernyöst is, biztos taposta a levegöt,,,hihihiiiii
jani ha te ilyen motorosbarát helyen laksz akkor a jövö héttöl hozzád költöznék, ha nem bánod,, viszek én is egy ujj gumi csajt és néha barátnöt cserélűnk,, :)
ezen a környéken csak a puskát fogják rám ezek a kedves vadászo legények,,
Ez az,csak minden oldalon a degenerált barmok basszák el a dógokat,ha mindenkiben lenne 1 csöpp tolerancia(a másik szemszögéből is látná a dolgokat)ez az ország paradicsom lenne!
Értem én de te nem ..Az a lovas ugat akinek nemkellene...
Jani az erdőről beszélt, nem főútról...
Én rendszeresen találkozom lovasokkal, Szentendre környékén....még nem volt bajunk egymással...
Na ez az amit Én sem tudok felfogni! Az biztos, hogy ha Te így teszel akkor MOTOROS vagy és nem egy idegbeteg cak a gázt huzogatom seggefej!

Minden elismerésem!
"szembe jön egy lovas csapat akkor félre áll, leállítja a motort és elengedi Őket, hogy zavartalanul és békésen haladjanak tovább!"rendszeresen találkozom velük igy teszek(+a kaját/üditös maradékot hazahozzom a szemetesbe..)ellenben gondolom nemkell bemutatni az erdei pihenöhelyeken lévö szemetesek telitetségét....Csak 1érdekesség,a közuton(főutvonal..) lovaglónak persze jár a szája mert megvadul a lova...a bkv busznak is lekellet állitani a motorját ..Na hogyisvanez
18 éves korom óta vagyok vadász is egyben a motorozás mellett! Nem tudom megérteni, hogy ha a mi vadásztársaságunk tagjai meg tudjuk beszélni emberien azt, hogy mielőtt elmegyünk túrázni akkor megkérdezem, hogy melyik területen van épp vagy vadászat vagy mely erdőterületet kell "pihentetni" a vadállomány szempontjából akkor ezt máshol miért nem teszik meg? És hozzáteszem, hogy a vadásztársaság elnöke kezdeményezte azt, hogy beszéljük meg a lehetőségeket mikor kié az erdő, mező! És láss csodát nincs is semmi baj, sőt a múltkor amikor a GasGas Kalandtúra hozzánk látogatott el akkor is volt több erdőterület amit jeleztem a motorosoknak, hogy azt a rész most elkerüljük mert jelenleg egy csapat Dámszarvas tartózkodik ott akiket nem akarunk háborgatni! Ja, és érdekes, hogy még a vadász, földművelő és kiránduló család is integet amikor elhaladunk előttük! Ezt többen láthatták a jelenlévők közül is! (Döme, Andris)
Szóval van megoldás, csak ebben az országban törvény van rá, hogy semmi se működjön normálisan, emberien!

u.i.: ahhoz, hogy mind a két fél örömmel élvezhesse a természeti adottságokat, nos ahhoz nem csak a vadász, kiránduló vagy földműves kell hanem a motoros is aki ha azt látja, hogy szembe jön egy lovas csapat akkor félre áll, leállítja a motort és elengedi Őket, hogy zavartalanul és békésen haladjanak tovább!
Támogatom!
De hangosan szuszogsz mikor erölködsz+az a fránya izzadság a testszagoddal elriasztod még a vadakat is

Na mégegyszer:
Igazából nem értem a biciklivel kapcsolatos problémát, könnyű, halk, kikerülöm a túristákat, nem szokásom elütni vagy akár veszélyeztetni őket, és mégis be-be szólógatnak...
Igfazából nem értem a biciklivel kapcsolatban nagyon nem értem a problémát, könnyű, halk, kikerülöm a túristákat, nem szokásom elütni vagy akár veszélyeztetni őket, és mégis be-be szólógatnak...
Nekem is a kétlábonjáró puhatestü szologat be a lovas/kutyás nem ,még a falu/erdőszélen lakó merevrészeg azszokot beszologatni/erősködni...
Nekem túristák szóltak már be, bár nem értem hogy miért, én is úgyanúgy kirándulok mint ők, csak én nem két lábon hanem két keréken...
Én erről nem is tudtam,hogy gáz,de akárhányszor erdészekkel találkoztam,még soha nem szóltak be.
Szerény véleményem szerint ha kitultjuk a lovakat is, akkor talán a kutyákat is ki kéne tiltani, és ha már a kutyákat kitiltottuk, akkor már legyenek a túristák is, sőt a biztosnság kedvéért szögesdróttel kerítsünk el minden erdőt... sőt a hülye őzek szarvasok meg vaddisznók is károsítják az erődt, feltúrják nyomokat hagynak, őket is ki kell tiltani, de akkor meg azok a hülye növények nőnek nagyon és elrontják az ősszképet azokat is tiltsuk ki, és akkor mindenki boldog lesz hogy milyen szép rendezett földkupacaink vannak
hármas
Pl itt a hérmashatárhegyen a természetvédelmi körzetben egy lakóövezet, biztos kevésbé károsító az az 1-2 négyzetkm nyi lakóövezet amihez ugye ennyi fát ki kellett vágni, mint ha én végigtekerek azon az uton amin naponta vagy 50szer megy le föl a legkülönfélébb autó, ladaniva, meg egyéb más terepjárok...
De nem az környezetvédelmi terület és én biztos zavarok...
Ja és a lóval mi a franc bajuk van? a szarvas meg a vaddisznó különb nyomot hagy vagy különbet szarik mint a ló?
Hát ha anyag kell, akkor egy nap alatt akármelyik erdőben össze lehet gyűjteni egy pár ezer képet...