Andris
szerintem idén már nem lesz motor a kx ből...kell hozzá vagy 150ropi...minimum...
szóval nemtom mikor tudok edzeni vele..
yamaha szindróma...azzal is beszoptam
Jani,, DÖME,, azt hiszem lassan ingyen járnak nekem a triálos cuccok,,fűr grátis, ismét beszerveztem egy igen jo enduros barátomat, triál vásárlásra hihihiii ,olyan lessz ez mint a bubo pestis, kirthatatlan fertözés
Hülyéskedsz? Még vadkacsának nézik és lelövik! A múltkor egy vendég vadász volt nálunk és lelőtte az egyik vikendes vietnami csüngőshasú malacát, mondván azt hittem, hogy egy vaddisznó! na ja, csak az a gond, hogy egy ilyen díszmalac akkora mint egy spániel és nem 200-300 kilós remetekan!
A hülye barom
Amúgy meg elvileg meg lehet beszélni mindenkivel mindent, ha a másik is akarja a jót! A mi környékünkön akarják, de ehhez hangsúlyozom, hogy mind a két fél kell!
a lovassal az a bajukhogy a lo a szagávalelriasztja az állatot " szerintűk" a biciglis taposási kárt okoz, és megy mint az állat, amugy a gyalogos turista sem mehet be a félreértések elkerűlése miatt mondom,, Ö IS CSAK A KIJELÖLT TURISTA UTON MEHET,,szerintűk,,,:)
DE itt már fenyegettek puskával háti motoros sikloernyöst is, biztos taposta a levegöt,,,hihihiiiii
jani ha te ilyen motorosbarát helyen laksz akkor a jövö héttöl hozzád költöznék, ha nem bánod,, viszek én is egy ujj gumi csajt és néha barátnöt cserélűnk,, :)
ezen a környéken csak a puskát fogják rám ezek a kedves vadászo legények,,
Ez az,csak minden oldalon a degenerált barmok basszák el a dógokat,ha mindenkiben lenne 1 csöpp tolerancia(a másik szemszögéből is látná a dolgokat)ez az ország paradicsom lenne!
"szembe jön egy lovas csapat akkor félre áll, leállítja a motort és elengedi Őket, hogy zavartalanul és békésen haladjanak tovább!"rendszeresen találkozom velük igy teszek(+a kaját/üditös maradékot hazahozzom a szemetesbe..)ellenben gondolom nemkell bemutatni az erdei pihenöhelyeken lévö szemetesek telitetségét....Csak 1érdekesség,a közuton(főutvonal..) lovaglónak persze jár a szája mert megvadul a lova...a bkv busznak is lekellet állitani a motorját ..Na hogyisvanez
18 éves korom óta vagyok vadász is egyben a motorozás mellett! Nem tudom megérteni, hogy ha a mi vadásztársaságunk tagjai meg tudjuk beszélni emberien azt, hogy mielőtt elmegyünk túrázni akkor megkérdezem, hogy melyik területen van épp vagy vadászat vagy mely erdőterületet kell "pihentetni" a vadállomány szempontjából akkor ezt máshol miért nem teszik meg? És hozzáteszem, hogy a vadásztársaság elnöke kezdeményezte azt, hogy beszéljük meg a lehetőségeket mikor kié az erdő, mező! És láss csodát nincs is semmi baj, sőt a múltkor amikor a GasGas Kalandtúra hozzánk látogatott el akkor is volt több erdőterület amit jeleztem a motorosoknak, hogy azt a rész most elkerüljük mert jelenleg egy csapat Dámszarvas tartózkodik ott akiket nem akarunk háborgatni! Ja, és érdekes, hogy még a vadász, földművelő és kiránduló család is integet amikor elhaladunk előttük! Ezt többen láthatták a jelenlévők közül is! (Döme, Andris)
Szóval van megoldás, csak ebben az országban törvény van rá, hogy semmi se működjön normálisan, emberien!
u.i.: ahhoz, hogy mind a két fél örömmel élvezhesse a természeti adottságokat, nos ahhoz nem csak a vadász, kiránduló vagy földműves kell hanem a motoros is aki ha azt látja, hogy szembe jön egy lovas csapat akkor félre áll, leállítja a motort és elengedi Őket, hogy zavartalanul és békésen haladjanak tovább!
Na mégegyszer:
Igazából nem értem a biciklivel kapcsolatos problémát, könnyű, halk, kikerülöm a túristákat, nem szokásom elütni vagy akár veszélyeztetni őket, és mégis be-be szólógatnak...
Igfazából nem értem a biciklivel kapcsolatban nagyon nem értem a problémát, könnyű, halk, kikerülöm a túristákat, nem szokásom elütni vagy akár veszélyeztetni őket, és mégis be-be szólógatnak...
Szerény véleményem szerint ha kitultjuk a lovakat is, akkor talán a kutyákat is ki kéne tiltani, és ha már a kutyákat kitiltottuk, akkor már legyenek a túristák is, sőt a biztosnság kedvéért szögesdróttel kerítsünk el minden erdőt... sőt a hülye őzek szarvasok meg vaddisznók is károsítják az erődt, feltúrják nyomokat hagynak, őket is ki kell tiltani, de akkor meg azok a hülye növények nőnek nagyon és elrontják az ősszképet azokat is tiltsuk ki, és akkor mindenki boldog lesz hogy milyen szép rendezett földkupacaink vannak
Pl itt a hérmashatárhegyen a természetvédelmi körzetben egy lakóövezet, biztos kevésbé károsító az az 1-2 négyzetkm nyi lakóövezet amihez ugye ennyi fát ki kellett vágni, mint ha én végigtekerek azon az uton amin naponta vagy 50szer megy le föl a legkülönfélébb autó, ladaniva, meg egyéb más terepjárok...
De nem az környezetvédelmi terület és én biztos zavarok...
Ja és a lóval mi a franc bajuk van? a szarvas meg a vaddisznó különb nyomot hagy vagy különbet szarik mint a ló?
szerintem idén már nem lesz motor a kx ből...kell hozzá vagy 150ropi...minimum...
szóval nemtom mikor tudok edzeni vele..
yamaha szindróma...azzal is beszoptam