Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

élni tudni kell! már csak motorozni kéne várom a nyarat...de nyárra kell kerítenem majd valami melót mert sm sulizni szeretnék
olvasgatom, hogy szét csajozod az agyadat
szia Mark!
szevsz pina bubus!
le merem fogadni hogy JANIcsár nem nézett be a supermoto topicba
vágom csak mondom ez volt a bajom vele nem is várhatam el hogy a cr el legyen egy erőben de azért is kár volt megvennem mert nehezen tudtam eladni sokáig állt benne a pénz
olvastam....már vissza is küldtem
figy ez baromság amit irsz johogy erösebb volt a 80as kx mint a kmx-ed mivel az cross volt a kmx-ed meg egy soft enduro loeröben kb ugyanott vannak,sulyban pedig a kx joval könnyebb,pörgösebb,moci....... de ez egy 25ös dt és 85 yz esetében is igy lenne
Mert már nagyon sokan vissza léptek!
Válaszokat mielőbb !444
A kmx el az volt a bajom hogy gyenge volt a 80-as kx sokkal erősebb volt de amúgy szerkezetileg/ esztétikailag semmi baja nem volt
sziasztok!

Na most már engem is nagyon érdekel végül is ki lesz ott Babodon a hétvégén!
Küldtem néked mailt!
najo legyen 2 sör.....egy sörnyi tehert leakasztok a nyakadrol csakhogy lásd kivel álsz szemben
hú, én már kb egy szállító-autónyival logok neki...
még sajnos ténylegesen nincs mit megköszönnöm,de ha eljön az ideje megfogom
meghivom majd egy sörre ha rendes fiu lesz
Döme, nem tod, lesz még az idén vmi a motoromból?
mi bajod volt a kmx-el?
Akkor jó...
Csak hogy tudd: ezt akkor neki köszönd, mert a belső szabályzat értelmében nem számolhatnánk be...
dome 74 nek
kössz!
Ja!
Jani tudna még rajtam segíteni..de sajnos most nem tud
Szasztok.Andirs multkorában már beszéltem Janival erröl a beszámolosdirol és ö annak tudatában,hogy nem rendszámos a motorom és öregebb mint 5-6 év azt mondta beszámolná vagyis megegyeznénk
atis köszi de még egyenlöre csak érdeklödöm
Mondjuk ez csak Dömétől függ...ő adná a motort alám