Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nagyon pörögnek a h.sz.-ek!
Kősz Gyurika!
Na,barátnőzés már véget ért...most jöhet a tanulás
Jaaannnnniiiiiii!Nálam nem mükszik egyáltalán!
Na hali csajok!

Nos jelentem mindenkinek alásan, hogy hivatalosan is beindult a www.gasgasteam.com oldal, ami a hazai gasgas sport oldal!
Legfőképp triállal foglalkozik, de lesz sok-sok enduro és quad meg persze supermoto is benne!

Folyamatosan frissülű hírek, információk a motorokról, letölthető pdf fájlok melyekben egészen az 1994-es évekik visszamenőleg lehet alktrész listát nézni (robbantott ábrák) de még használati útmutatókat is le lehet tölteni!

Továbbá sok-sok fénykép nem csak a GasGasTrialTeamHungary életéből hanem a kalandtúrákról és GasGas tulajok csapatásáról is, versenyzők harcairól! + sok letölthető háttérkép!

Az oldal a magyar nyelv mellett még angol nyelven is megtekinthető!

Szóval nézzétek, okosodjatok és ha kérdés van akkor csak sikítsatok.......Mi segítünk!

Ha még találtok olyan részt ami nem működik teljesen akkor bocsi érte, de a feltöltés folyamatos és megpróbáljuk gyorsan is véghezvinni!

TriálosJani
Melyik Gyuri?
A csajozós-tanulós?
DON BANDI! ! !
Inkább Monsieur Androas! ! !
Helyes fiam!
Motorozz, szórakozz, nőzz, de ne legyen belőled tróger!
Ha meg valakivel bajod van...tudod...a CSALÁD mögötted áll! (Don János és Don Bandi)
ez a Gyuri, te fasz!
A filmekből tudjuk, hogy Párizs MINDEN ablakából látszik az Eiffel torony. . .
mán vótam....bocs vótunk...Párizs, 4 nap, fasza volt..
Megmutattam asszonykámnak, merre laktam régebben...(csak hogy irigykedjetek: 10 percre az Eiffel toronytól.. )
hát végülis csak az utcsó elötti év vége meg az utcsó félév számít, na meg az érettségi... de az biztos hogy jobban teszed ha tanulsz, legalább érettségi elött kevesebbet kell majd, bár a tantárgyak többségét a büdös életben nem fogod használni...
Bukás...be is baszna mindenből meg van a 3-4,inkább a 4,de 5 kéne,ha a közel jövőben akarok valamit kezdeni magammal.....
Jani!
Próbáld meg lemérni a csavar fejét!
Remélem nemsokára hozzák a Ducatot! ! !
MINDEN fasza!
Tanulj ecsém, mert kénytelenek leszünk megpofozni, ha megbuksz!
Azért jó, hogy időnként benézel!
Sziasztok! Sajnos keveset tudok gép elé kerülni,így nem sokat írok...tételeket kell írnom,meg a barátnőzés is sok időt elvesz Mizu Veletek?
Szava Döme!

Én mint tudod, mindig bent vagyok! gyere csak nyugodtan, már nagyon várom a kis szépségeket!
Fütyülős barakk!
Jó regggggeeelllttt!
Voltam dokinál, egésznek nyilvánított! (azt mondta, egészséges sosem leszek. . .)
Nem tudom mikor végzek,most megyek orvoshoz,...ez az utolsó vizsgálat,..aztán vissza a kadiologiára!
Csak útánna tudok jönni!
Szeva
jo reggelt gizgaz népe,,
itthon vagyok tanulok holnap vizsgázok ma nem megyek sehova gyere majd át.
Szeva Márk!othon leszel ma?Ki kelleve nyomtatni valamit nekem,és sajnos beszart a nyomtatom!Megoldható?
De van valami amit be kell vallanom nektek!