Nos jelentem mindenkinek alásan, hogy hivatalosan is beindult a www.gasgasteam.com oldal, ami a hazai gasgas sport oldal!
Legfőképp triállal foglalkozik, de lesz sok-sok enduro és quad meg persze supermoto is benne!
Folyamatosan frissülű hírek, információk a motorokról, letölthető pdf fájlok melyekben egészen az 1994-es évekik visszamenőleg lehet alktrész listát nézni (robbantott ábrák) de még használati útmutatókat is le lehet tölteni!
Továbbá sok-sok fénykép nem csak a GasGasTrialTeamHungary életéből hanem a kalandtúrákról és GasGas tulajok csapatásáról is, versenyzők harcairól! + sok letölthető háttérkép!
Az oldal a magyar nyelv mellett még angol nyelven is megtekinthető!
Szóval nézzétek, okosodjatok és ha kérdés van akkor csak sikítsatok.......Mi segítünk!
Ha még találtok olyan részt ami nem működik teljesen akkor bocsi érte, de a feltöltés folyamatos és megpróbáljuk gyorsan is véghezvinni!
Helyes fiam!
Motorozz, szórakozz, nőzz, de ne legyen belőled tróger!
Ha meg valakivel bajod van...tudod...a CSALÁD mögötted áll! (Don János és Don Bandi)
hát végülis csak az utcsó elötti év vége meg az utcsó félév számít, na meg az érettségi... de az biztos hogy jobban teszed ha tanulsz, legalább érettségi elött kevesebbet kell majd, bár a tantárgyak többségét a büdös életben nem fogod használni...
innen bejön
Nos jelentem mindenkinek alásan, hogy hivatalosan is beindult a www.gasgasteam.com oldal, ami a hazai gasgas sport oldal!
Legfőképp triállal foglalkozik, de lesz sok-sok enduro és quad meg persze supermoto is benne!
Folyamatosan frissülű hírek, információk a motorokról, letölthető pdf fájlok melyekben egészen az 1994-es évekik visszamenőleg lehet alktrész listát nézni (robbantott ábrák) de még használati útmutatókat is le lehet tölteni!
Továbbá sok-sok fénykép nem csak a GasGasTrialTeamHungary életéből hanem a kalandtúrákról és GasGas tulajok csapatásáról is, versenyzők harcairól! + sok letölthető háttérkép!
Az oldal a magyar nyelv mellett még angol nyelven is megtekinthető!
Szóval nézzétek, okosodjatok és ha kérdés van akkor csak sikítsatok.......Mi segítünk!
Ha még találtok olyan részt ami nem működik teljesen akkor bocsi érte, de a feltöltés folyamatos és megpróbáljuk gyorsan is véghezvinni!
TriálosJani
A csajozós-tanulós?
Inkább Monsieur Androas! ! !
Motorozz, szórakozz, nőzz, de ne legyen belőled tróger!
Ha meg valakivel bajod van...tudod...a CSALÁD mögötted áll! (Don János és Don Bandi)
Megmutattam asszonykámnak, merre laktam régebben...(csak hogy irigykedjetek: 10 percre az Eiffel toronytól.. )
Próbáld meg lemérni a csavar fejét!
Remélem nemsokára hozzák a Ducatot! ! !
Tanulj ecsém, mert kénytelenek leszünk megpofozni, ha megbuksz!
Azért jó, hogy időnként benézel!
Én mint tudod, mindig bent vagyok! gyere csak nyugodtan, már nagyon várom a kis szépségeket!
Jó regggggeeelllttt!
Voltam dokinál, egésznek nyilvánított! (azt mondta, egészséges sosem leszek. . .)
Csak útánna tudok jönni!