Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is
Csak annyit szerettem volna megkérdezni tőle, hogy őt nem keresték meg a női motocrosszal kapcsolatban(Risztov Éva).
Zoozee,ismeri az Enikőt!
atis járni akarnak veled csak kérdezik , hogy egyedülálló-e vagy? mondjad neki ,hogy........
Van!Miért?Ide hivjam?
Párod van?
Ok,te nagyon,de jól álcázod magad!
nekem
kinek írtad?
Szió!

Enikő vagy?
szia andris ! jut eszembe te hogyhogy nem vagy nászúton? ..........legalább egyedül
Előbújt a kereskedő! ! !
Andris! Talán holnap lesz autó, akkor megyek felétek!
egyetértek...
Ja!
zsír
nekem nagyon poén...
elég gagyi
Táblátó tábláig 11km é onnan nincs továbii tíz nekem elhiheted...De ezen ne vesszünk össze megkérdezted a megatresket? ? ?
jah táblátol tábláig 15km de mire elmész a 110esig az van böven 23-25km(mérd majd meg kocsival)
a cbr-est?(szerintem nem azt akartad)de ha mégis,küldhettél volna hosszabbat is
Szpály ne mentegesd magad a suli tőletek kb 15 km és ha akarod beérsz fé-3/4l órán belül! Buszoztam én is innen Nyíregyre
Anno egy olyan mint az enyém benne volt egy tesztben a MR-ben (vmi német újságból vették át), ott lemázsálták-fékpadozták a gépeket, 139 kg (tükrökkel, indexekkel minden ilyen basszal) és 57 LE volt. DRZ-S szintén 139 kg és 39 LE, többi gépre (R1150GS, MZ660, Transalp) már nem emlékszem...
a suli olyan 25km plusz mire a buszmegállotol a sulib érek(500m) csigatempoban 15perc
napot mindenkinek!

kis bemelegítő:
http://www.youtube.com/watch?v...
szpály küldtem videót is