Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia factory !
na mi van elveszett ember ?annyit dolgoztok , hogy már nem is vagytok ?
Mikor közöltem Gyurival,hogy sz tem "sok" lesz neki a gép,akkor felvett egy sisakot és úgy nyomta
jajj,ő nem az Andris,ő Gyuri alias GhostG

Íme Andrisssssssss
Üdv lányok

Andrisunk végre megtalálta a tudásának megfelelő motort,igaz mégy ezzel is nehezen boldogult
Török János! ! !
Ez a gyerek egész nap rohangál. . .
Jani!
Holnap meddig leszel bent a NAGY Cs-B P Lazában?
(Talán lesz Ducato)
Hol fognak motorozni csajok? Menek Én is!

Egyébként nekem is volt már egy hölgy tanítványom és az első versenyén le is győzött pár férfit! Néztek is nagyot!
nem ez igazi...... elissával voltunk hétvégén motorozni kettesbe / pedig hat sebességes /
Ez fotoshop?
írtam 1 üzit az Évának, szerintem felveszi a kapcsolatot veletek vagyis az Enikővel az iwiwen.
Írhat szantomotor@freemail.hu -ra is!
Ok,kösz!
Oksi, írok az Évának, hogy küldjön 1-2 infót.
Gondolom
Ha tudsz olyan hejet ahol ezek a csajok edzenek ilyenkor télen,írd meg és oda is elmennénk megnézni őket!
én is mocizék csajokkal együtt
Hat majd ha ugy alakul ezek a csajok jelöljék meg iwiwen és ha lessz valahol csaj futam elmegyünk megnézni aztán majd eldönti , hogy akarja-e csinálni vagy nem!
Én is hobbista vagyok,de syívesen mociznék csajokkal együtt.
Augusztus végén voltam a csajokat megnézni Nyáregyházán, szerintem teljesen jók lennénk mi is oda, nem úgy nyomják mint a fiúk.
Hát igazábol ő amolyan hobbi enduros,és még nagyon sokat kell tanulnia.De ha lenne aki megtanitja jobban motorozni,crossozni akkor talán!
Igen, engem már több csaj is felkeresett,de az én mocim nem odavaló sajna, pedig mennék ezerrel.

A párodnak lenne kedve hozzá?
Miértz?Téged igen?
Nem,tuttommal,de most mondja,hogy még nem!