Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindigmondom......... ahol fűrészelnek ott hullik a forgács ...aki elmegy kurvának ne sírjon ha basszák!
OK Kukac töltsed fel a videómixeket. Amíg nem mehetünk ki, legalább itt gyönyörködhessünk bennük.
Ja, kéne már menni egy fasza túrát. Összecsöröghetnénk ha rendbe jöttél, meg az idő is úgy akarja.
Megnéztem a videjót, amit felraktál. Jól baszattad neki felfelé, a lejtős menet szépen végződött, de sebaj.
Ez a motorozás rendje.
szia factory mijezaz? csaknem onlinegame ?
a következö vidin majd láthatsz ismeretlent is de remélem tetszeni fog.
Szewa mindenkinek

Nah,mit hoztam nektek? na mit?

http://www.manu5.hu/Games/jate...
jóltetted , hogy regisztráltál ...üdv a fórumon
gyerekhez meg gratulálok...sok boldogságot kívánok !

most én is már rég mentem mert egy hónapja már biztos beteg vagyok ...köhögtem , megfáztam, motoroztam rá és tüdőgyuszi ...most visszajönni látszik köhögés ...most vettem be az utolsó antalbiotikumot......hát lehet jövő héten gurulok egyet ...legalább az ömv-re leveretni a lovat mert nem látni a színét ...........utoljára egri-vár makettnél voltunk ...mikor henteregtem egyet kőbányába filmet forgattuk
Jobbulást Atis!
Még egy környéki
Üdv
Nem baj, semmi gáz. Úgyis sok a tennivaló mostanába tudod, babázás, építkezés, "egyéb meló", de eljön még az idő és mehetünk csapatni újra.
bizny neked csak én lassu vagyok.
másmint Kukac kinek lökted a kérdést előbb?
ezt kinek lökted?
szevasz Zooozeeeeeeee!
Hát kérlek szoktam én olvasgatni itten a történéseket, de még nem szóltam hozzá a dolgokhoz. Gondoltam regisztrálom magam végre és csatlakozom az előttem szólókhoz. Az egyik cimbora rakott fel egy tavalyi videót és arra reagáltam éppen. Veled mi újság? Szoktatok kimenni ebben a hidegben mocizni?
Sajnos már vagy 1,5-2 hónapja ki se mentem. Közben apa is lettem, úgyhogy sűrű a program. De már viszket a tenyerem egy kurva nagy túrára.
na szewa lacikám ....hogyhogy maga erre jár ?
csá remélem nemharagszol hogy nemkérdeztelek elötte?
szerencsés vagy,két hete voltunk felsö gallán haveroknak megmutatam a pályátokat..mindenkinek tetcett gyogyulj meg mielöbb..nézd meg a vidimet most van rá idöd,
Hát az igaz de azé sikerült össze kenni.
Szevasz Kukac!
Ász a videó nagyon. Lökhetsz még fel ilyeneket, sokat! Szép emlékek.

Üdv
Laca
Az baj!A kormányt kell fogni
Szeva,reg láttalak erre! Tegnap az egyik ismerősőm elgázolt motorral....kihagyott két kanyart a kijelőlt pályán és telibe találta az első kerekemet!Igy ma röngeneztek de szerencsére csak az egész lábfejem egy nagy zúzódás!De legalább nem tört!
hali mi történt veled?
Hát én tudtam kerülni egyett mert nem akar elkelni de valamiért napok óta zsibad a bal kezem és már 2 perc után már alig bírtam fogni a kormányt.
Az enyéim sirnak!Nem tudtam ma motorozni egy kicsikét se!És lehet,hogy jövő szombaton se fogok ha nem jön helyre a lábam!
Hát skacok egyik szemem a másik .