Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 mert kocsisor állt. na mind1.köcsög láttam ahogy égett a flórián..mókás volt
Mi volt? 2m kerék?
én nem...de voltam bent ma a begében fárasztani a jónépet
szewasztok! alszanak már megint
sziget100@hotmail.com
ok!itt vagy?
na,szépen távoztam? faszért álltak ott a kocsik,pedig jó lett volna
Jössz mester,kirááály...csak vigyázz mert én is ott leszek
Szeva Laci!Ha van MSN-ed írd meg a cimet vagy vegyél fel engem,vrabel4@hotmail.com
Ne felejtsétek, vasárnap motokrossz varseny vértesszőlősön... Gyertek ki, aki csak tud. Lesz minden! Büfé, triál bemutató, zene, nóta, ami kell.....
Szeva punik
szeva Gábor ,helo mindenki!
Haliohoo ringyók!
Nélküled meg sem tartjuk!
de,kawáwal tolom pályán..
exc vel meg suliba
Melyik autót zúztad?
Dolgozunk. . .
tegnap összecsuktam a verdát egy 4 fős csúszásos karambolban! Szarul néz ki majd lesznek képek
alszanak
amúgy meg sziasztok! hova tűnt a díszes társaság ...nagy a hallgatás
lehet elmennék lehet szabad ?
Sziasztok!

A következő kalandtúra Tápióbicskén lesz megtartva, de most hangsúlyozom, hogy ez most enduro túra lesz nem a cross teszt és nem quad túra!
A dátumot még nem tudom, mert mostanság elég sok a melóm és szeretném úgy összehozni, hogy azoknak is megfelelő legyen az időpont akik vásárlás céljából szeretnének kipróbálni egy GasGas-t

Sajnos mostanában nem nagyon lesz alkalmam a fórum hozzászólásait gyarapítani, egyrészt rengeteg munkám van, másrészt kicsit becsömörlöttem a fiatal "tehetségek" okító üzeneteitől! Ezeket még fel kell dolgoznom lelkileg!

Van jó hír is! A jövő héttől működni fog az új weboldalam ami egyben a haza GasGas Motorsport élet oldala is lesz! Telis tele hírekkel, infókkal és rengeteg képekkel versenyekről és edzésekről! (sajnos viszont csak olyan képek kerülnek ki amik ténylegesen a GasGas Motorsport életéről készülnek, vagyis faluvégi örömmotorozásokról nem kerülnek ki sem képek sem infók)

Az új olda elérhetősége a www.gasgasteam.com mely a magyaron kívül még angol nyelven is olvasható lesz, de csak majd a jövő héttől!

Mindenkinek jó csapatásokat, de azért csak óvattal!
Már nem a Kawával tolod?
jóreggel punák
végre nem esik ez a kötsög esőőőő...szóval pattanok is az exc re és bekerekezek a suliba
csaóó
Nah,mentem alukálni,jó éjt nektek csajok