Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
?
?
?
Sziasztok kuvák!

Na elteltek a napok, én is sokat motoroztam blablabla........!
köszi Döme megjöttek a képek, jövöre sokkal hosszabb idöre kell lemenni oda, mert a hely ÖTCSILLAGOS!
Küldök párat. . .
Így hát neked van a legtöbb pénzed!
hy beer!jo neked irigyellek,már megint csak én meloztam !
Jó reggelt ringyók!
Látom mindenki jókat motorozott a z elmult napokban....
Mi sem unatkoztunk, lementünk Écsre a rábaring környékén megrendezett extrém enduro verseny köreit koptattuk kicsit... Másnap meg igazi enduro túra vértes-gerecse járat
nem unatkoztunk...

Ja... lehet hogy ilyen lesz a következő?!?!
Szevaaaaasz zozeeeeeee
csak elkúrtad mert ezt elipszilonnal még elegánsabbá tehetted volna
szpály
esetleg se
hát gondoltam elhagyom a 14es számot a spy meg magában foglalt no meg ez a böcsületes név,igyhát....
szia szpály ...mijezaz új név?
szasz
na sziasztok ! alszotok béláim? megjöttem zoliegerszegről! jó bál volt ...mondjuk motorozhattunk volna kicsit többet gyorsabban kevesebb defekttel de összességében jó volt minden ...ja és a csapat vizsgázott a legjobban ....elég jó arcokat fújt össze a szél!
szállás , kaja strand is rendbe volt .........motorok bírták ....mi kell még ....idő is elment
mást nem mondhatok............KÉREMKAPCSOJJAKI
majd nyomok képeket
döme, , :) ide kűldhetsz képeket,
valilberg@chello.hu
Döme,ronis!

Jók a képek jó kis "móka" lehetett dee a miénk sem volt piskóta
Bálint!
Írj email címet, küldök fotókat!
Mint pl ez. . .
Egy kis emlék. . . .
hát elég szar idő van az igaz
heh utamnak lőttek,szakad
egy kivilágítatlan autó segített ebben neki
akkor errefelé gyere mutasd meg a gépet
Hugom pasija összetörte az rs-t az elöbb, rendőrők is kint voltak... de nagy baja nem lett a gépnek, a bal oldalidom, de még javítható, de hát mes jogsi, gép rögtön kidobta hogy valójába 125ös...
nem is de még szerintem gurulok egy rövidet aszfalton is most akaork venni 1 bridgestone trailwing gumit,az ilyen enduros,transalpokra szokták dobálni...előre is nézek vmit(nehéz lesz találni) de akkor után lehet neki tolni terepen is