Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pffff
Mert marha vagyol! ! !
most voltam sarazni bazze,slick gumikkal
még szerencse hogy ma nem kell sehova mennem, barátnőm is mondta hogy ma ne menjek sehova, bár ezt én se engedném neki... komolyan miért kell mindig ezt csinálni?
Mindenki tüntetésen van?
Hazafelé 3 szor szakadtak le a motorok a pihepuha futiról! ! !
Bárcsak Mi is Zalaegerszegen lehettünk volna a 7 végén. . .
gasgas alufelni, made in erdély, :) és a kipárázott pihe-puha motorszállito futi, :)
Meg az alufelnis vasak! ! !
Szevasz Bálint!
Ugye mennyireállatikurvakirály havasjeges motorozás volt?
Valamint köszi a tanácsokat, VALÓBAN jobban ment úgy, ahogy mondtad!
Mármint nem a Dömére a háttérben
úúúúh,asszem erre mondják azt hogy "festői" ...
a táj ennyire szar,, :))))))
fában nincs hiány, :)
Kapjátok be Jó
havas, :))))
erdélyi havasok hoviharral, :)
kicsit szivatos figura, :)
akkor egy két kép az erdélyi turárol hogy mindenki zokogva boruljon a párnájába, :)
Hát az zsír.

A köv túra ha jól tudom szervezés alatt,kb 3hét és kezdetét veszi a "buli"
Előre hoztam a Zalaegerszegi túra élménybeszámolóját a nyüszögős "nem olvasok vissza" lányok miatt

Volt 1-2 "kötelező esés" mindenkinek motor-quad,de semmi komoly h"la az égnek,nagyon fasza volt minden!

Az első nap 120km-t nyomtunk,nap végére már hulla voltam,mondhatni k.o....a motor vezetett engem nem pedig fordítva :DDD

Szombat este kiáztattuk a zsákokat :DD az aquatikumba egy éjszakai fürdőzés keretein belűl,volt ott minden,pezsgőfürdő,hideg.meleg-forró víz:D nah meg 1-2 koktél is, jaa...meg a csúzda :DD

Majd Jani talált egy jó kis csatornát a televízióba (Private vagy Hustler máá nem is tudom,olyan egyformák ezek az adások) és bámultuk mint állat...

Reggel hajnalba (5:00) moto gp majd 10:00körül indulás,igaz allig bírtam kikelni az ágyból,de hát megesik az ilyen

...ez már ligtosabb túra volt olyan,igaz néha endurós,mert volt egy olyan rész hogy a quadosok törtek utat a kukoricatáblába

Összegezve: nagyon tetszett minden,jó volt a társaság,és jól vizsgázott a paripám is(KTM 250 EXC)

Emelem kalapom Jánosom és zoozee előtt!

Röviden ennyi,majd jönnek a képek!

Nah,meg majd a köv túrán folyt.köv.
Hát az lehet de azért a motorozásért irigy vagyok.
Na mi van már embörök,én szedek itt egyedűl béres cseppet?

ja igen...

Andris üzeni,hogy ha együtt mennétek motorozni, idézem " LENYOMOK MINDENKIT BÁZEEEEG"

őőő...voltunk,igen... még ha nem is uszodába nevezetesen élményfürdeni

ami a szép tisztára sikamikált motorokat illeti,megérdemelték a pancsit