Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyém 37 kw-os
Én jól jártam az 525EXC-vel 12Kw-os papiron Csak ha valami köcsög ki ne találja hogy el kell vinnem leméretni a teljesítményt.Eurotax szerint valami 43Kw
Andris csak szolok a dellorto soha a bűdös életben nem tudott karbit csinálni, ugy szar ahogy van,

rakj rá keihin-t az jo.
lehet hogy olcsobb lett , valami távoli afrikai országban...

az én szaros kis motoromra a sok hűje adat kitöltése után a szorás a biztositok tarifája között évi 2700 ft-tol - 74 000.ft-ig terjedt...
semmit nem talaltam, viszont rajottunk hogy a gasGas pampera 400-as Dellorto karbija, meg vezerlese jo ra
erdekes, most volt a cikk a sportmotor fooldalan hogy olcsobb lesz a biztositas...
ez a viccek országa.
hülyék ..de ebben az országban kicsit nem figyelsz leszopatnak..vicc mennyi barom van itt is..ja és még mindíg
háhh kaptam levelet amiben közölték hogy a jövő évi biztositásom a gizgazra 9200 ft-rol felmegy 22 640 ft-ra...

ezek bazdmeg nem NOOORMÁLISAK...250%-os emelés...

na gyorsan átiratkoztam a neten a jövő évtöl egy évi 2700 ft-os biztositásra.
jol van, ranezek
longlacinak volt.... egy évig küzdött vele velünk az erdőbe aztán vett motort..itt nagyok a hegyek és ez elég hervadás erőileg...de szép
07-es, CRF 250 X-ekről még mindig nem tud senki semmit? Lehet egy olyan lesz a következő. Vélemények?
andris szerintem youtube-on rajta szoktak lenni az ilyesmik amikkel már sokan szoptak és megoldották... hogyan kell gg injektort karbira cserélni..how to make gasgas injektion change
keihin fcr. vagy vedd meg az én 640esemről a mikuni karbit 20ért én meg veszek 50ért fcr-t
Kosz Balint, mar eli kezdtem csinalni!
Tallaltam egy babetta karbit, az injektort meg lecserelem simson gyujtas-alaplapra, NAGYON vaaaaad lesz a geeeep!
ha megyek versenyre, igy fogok rajtolni:
na ellovagolok oviba
raktam be képeket ktm topikba a háborúról ami itt dúl
figyelj Andris fontos dolog hogy a karbit a szivocsonkra szereld fel, NE a kipufogo oldalra, és én nem lőném be a helyedbe mert akkor lyukas lessz..

többet nem tudok mondani kérem tegye le..