Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na szevasztok. ma először kimerészkedtem az új géppek uccára,bezúztam a suliba de már nem tetszik neki a zidőjárás. picit dadogott
82es mtz
A traktor is jó krosszozni Mentek matrickák Raggajtsad asszony lábaira
látod te megértetted,

de szerintem Andris még rálocsol egy milkát a 450-re mire leesik neki ugyanez...

gizgaz 450 elado 3,4 millioban van, de már 5 kiloért elvihető..mert miller vagyok azért
jó motor a gas gas de crosspáylára nem való ha crossosítani akrnád ismét lehetne bütykölni nem érdemes (én majdnem nekiáltam de szerencsére lebeszéltek róla) minden arra jó amire kitalálták
amit Levinek hegesztettek az is műkszik hibátlanul.
vegyed megfele, bár ha krossz pályázni akasz oda tul lágy lesz az a futomű, de az csak neked fog fájni nem nekem,

nézzél echte krosszt 125-öst fiatalt, az igen jo pályázni,
tudom, ki o...mar email-eztunk is parszor...
faszom, en mar biztos nem nyulok tobbet a blokkhoz, max akkor, ha kidobom belole...akkor is gumikesztyuben...
kossz...
Egyebkent 1500 euroert van pattent, 250-es GG...ja, iranyarban...szerintem 1200-ert is odaadna...az kb 340.000 Ft
..es 2005-os evjarat
Na halitok.Meghegeszti a srác nekem azt mondta.Találtam a neten 7000 ért de tegnap adták postára csak nem nekem az a baj
az hogy eddig "csak " 2,3 millkában van ez ne szomoritson el, tudod te még ezt fokozni

kicsit össze kapod magad simán rá tudsz még költeni egy gurigát , mert miller vagy..

jol van ne szomorkodj csak kicsit szivom a véred.
te Andris szokott itt irogatni egy srác valami Juicecooler néven ő vágja ezt a gizgaz 4t kotlát ,vele kéne értekezned mielött neki állsz beépiteni egy másik blokkot...
CR 500 blokkot a gasgasba passzol a piroshoz
jaja, ezt a hirdetest en is lattam....vicces...
Nem DRZ, mert megbizhatatlanabb...
ertem...
Ez tényleg nem DRZ
[L=http://www.kepesmotor.hu/gasga...]
Hello Andriska.Nem!Ez sajnos ilyen mert ötvözet
Balint, az a baj hogy mindenestol a motor eddig 2.3 millioba van (igen, majdnem ket es fel millio)...a piaci ara meg jo ha 600.000
Szerintem csak az lesz hogy kidobom a szuper, jol bevalt 4T gasgas blokkot es kap egy igazi blokkot, ami tobbet mukodik, mint 10 uzemora...mondjuk egy Yamaha 450-eset
Te Tibi, nem volt ez egy kisse zarvanyos?
Mintha tele lenne buborekkal vagy csak a kepen latszik ugy?
mondjuk két napost is kibirtok.? egy péntek-szombat kiscsoportos ?
ráérek, mint mindig, deha nem szoltok meg kell hogy öljelek titeket.
De most énis szabin vok ugyhogy pont beszéltük zééével hogy megyünk 7 közbe is 1et!Ugyhogy szolok időbe ha ugy lessz ok?
a hét második felében elmennék arra, mert már unom a bakonyt, de Zéé folyton dolgozik, valami munka mániás lett..
itt nálunk Albert Peti megcsinálta a Levinek ügyesen,

nagyon kicsi heggelésekkel rakta össze, közte szűnetek igy nem vetemedett szarrá, azota is használja.
Most elviszem 1 profi hegesztöhöz högy mit szol hozzá.De ha meg is tudja csinálni akkor is vennék 1et.ocsccscscscscsooooooooooooooon