jó motor a gas gas de crosspáylára nem való ha crossosítani akrnád ismét lehetne bütykölni nem érdemes (én majdnem nekiáltam de szerencsére lebeszéltek róla) minden arra jó amire kitalálták
tudom, ki o...mar email-eztunk is parszor...
faszom, en mar biztos nem nyulok tobbet a blokkhoz, max akkor, ha kidobom belole...akkor is gumikesztyuben...
te Andris szokott itt irogatni egy srác valami Juicecooler néven ő vágja ezt a gizgaz 4t kotlát ,vele kéne értekezned mielött neki állsz beépiteni egy másik blokkot...
Balint, az a baj hogy mindenestol a motor eddig 2.3 millioba van (igen, majdnem ket es fel millio)...a piaci ara meg jo ha 600.000
Szerintem csak az lesz hogy kidobom a szuper, jol bevalt 4T gasgas blokkot es kap egy igazi blokkot, ami tobbet mukodik, mint 10 uzemora...mondjuk egy Yamaha 450-eset
de szerintem Andris még rálocsol egy milkát a 450-re mire leesik neki ugyanez...
gizgaz 450 elado 3,4 millioban van, de már 5 kiloért elvihető..mert miller vagyok azért
nézzél echte krosszt 125-öst fiatalt, az igen jo pályázni,
faszom, en mar biztos nem nyulok tobbet a blokkhoz, max akkor, ha kidobom belole...akkor is gumikesztyuben...
Egyebkent 1500 euroert van pattent, 250-es GG...ja, iranyarban...szerintem 1200-ert is odaadna...az kb 340.000 Ft
..es 2005-os evjarat
kicsit össze kapod magad simán rá tudsz még költeni egy gurigát , mert miller vagy..
jol van ne szomorkodj csak kicsit szivom a véred.
Nem DRZ, mert megbizhatatlanabb...
[L=http://www.kepesmotor.hu/gasga...]
Szerintem csak az lesz hogy kidobom a szuper, jol bevalt 4T gasgas blokkot es kap egy igazi blokkot, ami tobbet mukodik, mint 10 uzemora...mondjuk egy Yamaha 450-eset
Mintha tele lenne buborekkal vagy csak a kepen latszik ugy?
nagyon kicsi heggelésekkel rakta össze, közte szűnetek igy nem vetemedett szarrá, azota is használja.