Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Először mérsz,aztán rombolsz A vázat is vágni kell,hogy beférjen Nem úgy van az,hogy leszedem,felteszem azt jó is
ettől már összébb vagyok szóval kész van... én is ..csak szelepdekli nincs...de jön szét a teteje...mert a tuning ezerlóerő.... ebbe titkos magasabb bütyök jobban összenyomja / nyomná szeleprugót csak összeér rugókarikák kitámasztanak és nem forog át program van ..és várok szuperhipertitánmetálhibridkevlár vékonyabb anyagú szeleprugókra...és már versenyzünk is vb-n minggyárögtön százzal nagy gázzal
apropo, hogy tetted ra a DRZ karbit a gasgas-ra?
Enyemre maceras lenne, mert 450-es, tehat nem biztos hogy a 400-ashoz hangolt karbi menne vele, nem?
nekem csak egy normalis, mukodokepes, 4T, karbis blokk kell, amiben van eleg nyomatek hogy a Gizgaz-t felvigye barhova
Ez ilyen Hányjad összefele hama-hama,még van idő
na ha volt már szar motorod és akarsz még akkor mindenképp vedd meg...
szétdolgoztam magam ma ..nem nagyon nagyon sokat de ahhoz képest amennyi kedvem volt rengeteget...kínlódtam egy sxs blokkal és nem tudtam befejezni....
Mija baj?Kéne nekem egy 2013-as motri kp-re
most neztem...50.000-ert talaltam yami 400-as blokkot az amcsi ebay-en...
szewa nem tudok szóhoz jutni..visszaolvastam pár oldalt...
Sasz szótlan
Balint, ha igy folytatod, te maradsz ott valahol a motor alat, az erdo kozepen...a zoldek meg csak majd erre varnak azt el is temetnek elve...
akkor megyek egyedul
Vóna
Mufflon Vaddisznó Éhes lettem Arra laknák,mennyit hazahúznék Szarvas csorda erre is van Kergettem egy szerencsétlen nyúlat(tavaly)azt egy nagy árok felé menekült.Mentem elé,nehogy má mellépjen Erre mellettem az árok szélén,felugrott vagy 50 szarvas,őz vegyesen,kicsik nagyok Azt se tudtam mi van,dugtam egy 2-őt azt ellenkező irányba borítottam is lefelé Rendesen ijesztő volt az a sok állat hirtelen,mentek mindenen keresztül,én meg csak Eltapostak volna mint a szart
Andriskám ez igy mind szép meg jo dolog az álmodozás, de vajon az asszony a gyerekkel is igy gondolja ezt a fél év utazosdit...

meg azért azt ne dumáld be nekem hogy ez gyerekestöl asszonyostol, két járművel 3 forintbol meg van,

talán ha egyedűl mennél nomádban, akkor még járhato ez a sátorban héderezés, meg majd fogok halat filing ... talán ...
semmi extra nem volt, egyedűl motoroztam 4 orát, megmásztam az összes szopatos sziklás szart ahová ugysesem birok elvinni sok embert, megmásztam az Öreg Futoné nevű hölgyet 3-szor, a Kecskehegyet, másztam nyers erdőt, háromszor álltam meg vizet inni, nincs rinya hiszti várakozás,jo menni egyedűl.

szép volt az erdő, láttam kurva sok állatot, mufflon csordát , szarvas csordát, és végre találkoztam felállitott ping-pong asztal méretű kurva nagy vaddisznokkal.. jo nap volt.
na ahhoz vóna eszed
Nem bántanám,behálóznám
Hát,ha az útmentén szeded a búzát,nem is rossz Egy komolyabb motri hiba azt örökre ott maradsz remetének
pókot nem bántjuk mert az szerencsét hoz
Dehogy is!

induljatok ki abbol hogy az nem magyarorszag.. (semmi bajom magyarorszaggal, azon kivul hogy meg azert is fizetned kell, amiert mar 2x fizettel)...
Szoval benzin nagyon olcso, camping megint nem draga, kaja meg a legkevesebb....

Nem tudom, de kiszamolom h mennyibol jon ki.

Nem is igazan a penz izgat (bar nem vagyok csilliardos), hanem a 6 honap...nincs olyan ceg, aki elengedne ennyi szabira.

Volt egy ismerosunk, aki minden nyaron athajozott az Adrian afrikaba...azt hittuk hogy tele van penzzl, mire mosolygott es azt mondta: figyelj, ez nem dragabb, sot...olcsobb mint egy nyaralas...a vitorlas berlese nem olyan nagyon draga, kajabol veszel minimalisat, meg viszel vizet...onnantol kezdve nem fizetsz semmiert...halaszol, nyugiban vagy es elmelkedsz a hajod tatjan ulve...ennyi...
Ezek a dolgo neha nem is olyan messziek, csak mi jo magayr szokas szerint egybol azzal kezdjuk hogy "huuuu, ez draga lesz, neki sem fogok!"

Egyebkent innen egy repjegy Las Vegasba kb 50.000 Ft....
Hétvégén,nem vót eltévedős akcijó? Írjá má valamit,me sehunse vótam