Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs csak a kép!Majd ha jössz motorozni elkanyarodunk arra.Amugy nem veszélyes.
hol van erröl a meredekségröl video, had nézzem.
Szerintem abbú lesz a kis Rumcájsz Majd jön Manka azt ad nektek,hogy nem őt tologatjátok
Ebayn találtam csak nem küldik ide csak angolon belül
ebay-on kapsz öt forintért, occson.

deha gyorsba kell még a gasgas AJP-sét szokták megvenni mert a felébe kerűl mint a kötömös.

vagy hivd fel Szatyinát, neki lehet hogy van.
Ez 1 meredek emelkedő ha a video nem is adja vissza.Mentem föl és megdobta a hátulját 1 gyökér és átforditott lefele menetbe de ott meg jött a haverom fölfele a többit látod!Amit nem látsz az az hogy mi is ugyanebbe a pozba feküdtünk 1máson
És azt,hogy csináltátok,kerekerdő közepén?Van ott akkora hely ,mint állat Szoros együttműködés?Simulás?Haverkodás?NA, majd én megmutatom?VAgy pihenő vót?Egy embert sem látok közte Vagy kúva lassan dőltetek el,azt volt idő leesni,vagy ez nem is tudom
A tegnapi képen láthatod ott tört le mikor rádölt a motorom a másikra bassza meg
Roniskám kutyák hozzák a sok pénzt?
Azt azt,hogy csináljátok?
KUPLUNG:!
Méghogy nem fog a brembo Beszartam
na ezért kell egyedűl menni, nincs NŐ nincs sirás, no women no cry.
Esetleg ha vki tud ktm fölsö munkahengert szoljon légyszi.Tegnap sikerült eltörnöm.
Hát ja.Az 1ik a korházba a másik meg sirt volt probléma.
szoval motor tenyésztő lettél..

mondta zééé hogy gurultatok és páran behaltak,
Hello Ronis.De voltam tegnap is.Nem láttad itt a forumon hogy kurta a motorom a másikat?
szeva TIBI, te már nem motorozol.?
és a másik örök klasszikus, a DÜHKITŐRÉS :)

avagy elgurult a gyogyszer, kitudja hol áll meg.
de de kell, eladom
Jo reggelt.Mizu Gyurika csaknem vettél másik motort?Ami a zénél van az nem kell már?
az örök klasszikus. Psyho Laller Gömbizom. :)
nem nem... Gyurika is tovább lépett már