Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az volna...ha nem baszakodna állandóan
süti
Lehet előállítok 2 db olyan ronis-féle csavaros gumát... aztán bekaphattya mindenki
gondolhatod
Hozta is az öreg az adatot, hogy a combcsont a testben valami 4 tonna terhelést bír el hosszában.....

Biztos statikai méretezési számításokkal jött ki...
rendes lehetett ez a mengele... milyen odaadóan ápolja a beteget
mondjuk ezt itt az esztergomi kórházban is tudják...
csanaki apád kivétel...
itt a dokija neki..dr.mengele...aki ott fexik az a dani
Muti már egy képet a dokidról!

Nyakat...
Szasz!Itten nem esik délelőtt óta.A víz kúva nagy,csónakkal járok
Szíjasztok

Itten szakad... enélkül jó lett volna holnap... így asszem csónakmotort kell szerejjek a vasra
Ej,de mijeza naccsend-e?
nem én találtam ki
ezt az amerikásat ki találta ki ?

ez az xc tényleg cross country ...de ez sima 450sx-ből (nem is volt belőle más ccm abban az évben) van varázsolva az exc-hez semmi köze...pl. önindító sincs..volt amerikai kiadás is de nem abban az évben nagy tankja volt és 6 gangos..de a váltója 1-2- ben cross volt a többi 3.4.5.6. pedig exc....olyan különbségekkel amit mondjuk mi tudunk akik, szerelik ezeket mert észrevesszük az apró különbségeket.....pl. sztender van olyan ország ahol fel kell csukódnia van ahol nem...sőt van ahol tilos... van ahol duplabevonatos a tank..más a világításkapcsoló..nincs folytás..nincs eu szabály az emisszióra..mindenhol más az elvárás mi kell rájuk...(ezért nem is lehet vizsgáztatni őket...az új 450- 530 xc-w ket se lehet papírozni pl.....(csak ha megfeleltetik őket az európai szabályoknak) de akkor már exc is..mert a telókon semmi kül....

szóval eccere mondtam el hogy mitől melyik országba kell meg hogy mi ez
remélem most nem fogja kinyomni a köcsög labanc a hengerfej tömítést
azt én is tudom hogy mit jelent a szo, nade mi a változtatás arra lennék kiváncsi...

hogy amerikás, meg 18-as kerék van benne, esetleg a 4-es válto..?

mitöl limited a limited...
korlátozott kiadás...nem csináltak belőle csak párszázat kb.
jahh és Limited Edition, bár fogalmam sincs hogy az konkrétan mit takar...
hallo emberek.
szűletett egy új elado verdám , a motor 2004-es XC 450 ,amcsi model, exc futomű, 18-as kerék, 4-es válto, frissen felujitva az egész blokk, ÚJ henger, Dugo ,hajtokar , váltoban cseréltek fogaskereket, Új vezérműtengely, és a szelepek is cserélve új cromosra. KZ Racetech által átszelepelt futomű 95 kilora, és a blokkot is ő csinálta.
A motort 5 kiloban számoltam be egy munkagépbe, annyiért elviheti bárki, amugy joval többért vesztegetik öket a neten.
tel.: 20 387-7107
bezony el...
juhúúú