Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóó reggelt mindenkinek!

Ma Én vagyok az elsőőőőőő....
írok neked egy térképet!
A cross pálya bejáratától 11 óra irányban bemész az erdőbe,jobbra tartasz a hegy lábát követed egy rendes kocsiúton...figyeled hogy mikor látod meg a szántóföldet,ha látod akkor már látod a szembe hegyet is,ott2 óra irányban van a foci pálya...arra tartasz a szántóföldön..tudom könnyű annak aki...
Kösszépen ezzel talán könyebb lesz
remélem hasznát tudod venni
kész a térkép
Terepen azért marhára el lehet tévedni úgy hogy semmi utat nem ismersz.Itt nincs kitáblázva semmi Nálunk az erdőben én is ismerek minden utat ösvényt vadcsapást
mondom én aki ismeri a terepet mitn a tenyerét megnézem google earth ön hátha le tudok rajzolni útvonaalakt
Nekünk eddig csak falun keresztűl sikerült
a crosspyálától eljutnia focipáyláig nem nehéz
cska onnan is van kb 100leehtőség
Most azt tervezzük hogy nem a crosspályától indulunk hanem megkeressük a csolnoki focipályát és onnan elvileg már csak át kell vágnunk az erdőt!Ha a crosspályától indulunk nyugat felé ahol van az a domb is akkor van mindig a nagy eltévedés
Felénk is vannak fasza helyek!Ha nem is annyi mint nálatok de ki lehet itt is dögleni az erdőben!Plusz ott van a pálya is sóskúton!Nincs nagyon szerencsére basztatva felénk a motoros szóval sátorozhattok is faszán.Én segítek mindenben ha eljöttök felénk!
megpróbálom beüzemelni a régi digitális fényképezőt és csinálok sisak kamos vidit a crosspáylától oda ahol sátoroztatok-ig majd ha rendbe lesz abokám
ok erről még beszélünk mert lehet h benne lennénk egy ilyenben
Viszont a crosspályától eljutni a gete másik oldalára nekünk kész kihívás!Mindig eltévedünk de kajak multkor is megkerültünk mi már mindent átmentünk már mindenen mire odajutottunk
majd ha eladó lesz a motorom akkor úgy hirdetem meg h kiscsuka edition egyedi tárcsavédő egyedien szétszakadt üléshuzat és egyedien leharcolt külső viszont a belső az patika!
Egészpontosan Biatorbágyról!Nem tudom vágod e hogy hol van?Itt van 5Km-re Sóskút is!Mi is úgy nyomjuk hogy aszfalt út max csak keresztbe érintünk!Egész jól ki lehet motorozni csolnokig erdőkön meg szántókon keresztűl.Máriahalmon mindig megállunk egyet sörözni pihenni!Ha van kedvetek meg összejön a banda érdemes elindulni felénk is!
emlékszem rájuk rövidgatya pólóba nyomtam megkért hogy vigyel fel egy hegyre ahol a siklóernyősök ugrálnak mielőtt megköveznétek csak lenéztem a páylára h mi a szitu
amúgy ti honnan jöttök? és hogyan mert pár haverral terveztünk mi is több napos motorozást de úgy h közúton csak nagyon minimálisat keljen menni és érdemes legyen sátrazni ne csak poénból
Kár, hogy alig csinálnak belőle párat évente. . .
A DRZ-s havernak megvan a számod!Még tavaly találkoztak veled a csolnoki pályán!Hívunk ha van kedve a társaságnak szenvedni
szerintem nem lesz nálam a mocim meg amúgyis mindig gyalog megyek nézni de ha valahol összefutunk az erdőben vagy felhívsz akkor szeritnem el tudom magarázni hogy merre kell menni
Ja már lassan tényleg eltévedés nélkül odatalálunk.Eddig nem sikerült ugyanazon az útvonalon eljutnunk a célig:DOrion árokról már hallottam zoozee meg társaitól is.Biztos nem piskóta a hely Keress meg minket ha van kedved meg időd!Mi oda fészkelünk ahova multkor is ott megtalálsz!
biztos megoldható h ne keljen belemennai az útvonalba! kb 10000 lehetőség van oda eljutni ahol sátoroztatok
Na menek én is 5-kor ébresztő.