Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
sziasztok
döme mail
majd 1x megoldjuk valahogy
de havonta járok haza Tatabányára de nem mindig viszem a moccomat is
jelenleg Kolozsváron!
merre fele laksz? vagy ha rendeznének megitn egy iylen tatabányai gas gas találkozót vagy valamit ott mehetnénk
Megnéztem ismét a siratos vidit,ott irt az a buzi!még mindig tetszik a vidi,szivesen motorolnék veled,jól tolod!
nem lepődnék meg rajta ha lenne
Kínaiak előszeretettel másolnak
kinai GASgas
egyik vidimhez írt egy kiskirály nevű valaki és azt hitte h a gas gas kínai meg neki vmi kínai quad blokkos enduroja van és h mennyire király és ezt a nevet megjegyeztem
nagy benga kövér néger kifogja az aranyhalat, kivánhat hármat..
erre a néger : -szeretnék kisebb lenni, fehér szinű, és legyek mindig a nők lába között...
erre az aranyhal.: -csirbu-csiribá legyél vatta
Én akkor már inkább melltartó szeretnék lenni...
tudom sajnos
csak egyszer kellett letalpalnom de azonnal irányt is váltottam és hazamentem
szallag lassabban gyogyul mint a törés...
Jó reggelt
tegnap 9 nap kényszerpihi után gurultam egy lájtosat,de rá kellett jönnöm hogy igaza volt a dokinak,még kell egy kis idő a szallagomnak.Sajnos
jo reggelt,

ez dejo video, néha előfordult már hogy sűrü erdőben az ösvényen kergettem ilyen madarakat,
én mindig azt hittem biztos nem tud felfelé kitőrni azért kepeszt itt, és kicsit izgultam is értük nehogy bajuk legyen a sok fa között..

erre most meg kell tudnom kár volt értük izgulni, gyorsabbak a fák között mint én, és vékonyabb helyen átférnek mint gondollnám..

na ha lehet választani ilyennek szivesen ujjá születnék egy következő életben, lécciléccci, lécci...
Nagy király is írhat?
jo vidi,
Szerintem azok ellappanganak valamerre. . .
reggelt...