Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már erre fele jártok tudnám ajánlani az orion árkot ott szerintem nem lesz verseny útvonal igaz az kicsit odébb van a getétől de max 15percre
Oké hát remélem át tudunk menni keresztbe a Getén.Valahol nálatok csolnokon a focipályánál akarunk berobbanni az erdőbe azt átgázolni rajta!Tábort meg ott szeretnénk verni ahol Júniusban.Majd meglátjuk hol megy az útvonal.Legalább láthatjuk a nagymenőket
Na jóccakát, jó szexet, motorozást és sörözést mindenkinek
nem tudom mi lesz a nyomvonal de elég nagy valószínűséggel érinteni fogja legalábbis eddig midnig benne volt szerintem mostsem lesz másképp ha jöttök akkor óvatosan főleg kereszteződésekbe ne mejetek bele 100000000000-el biztos kint leszek mint néző már jó a bokám legszívesebben el is indulnék de jobb a béke még pihentetem
Dani neeeee. Inkább erre ne írj semmit
Vagy aludni
Sztem: motorozás, majd sör... és akkor már fáradtan, piásan leginkább szexelni akar az ember
Jóestét gazgazosok!
Szeva kiscsuka!Jövőhét végén megyünk 2napos túrára felétek oda a gete lábához!Nem tudod ez a verseny ami lesz érinti azt a részt is?
Na máá inni se tudok vagyis írni
Addig nem néztem... kézi háccsófék a kerekezéshez? Mókus Hondáján még a tank alatt is van egy fékkar
Akkár ez a sörrend is jó akarom mondani sorrend
ja a sex nem azért nem megy mert problémáim vannak hanem partner hián mielőtt valaki valamit hinne
És igen.... megérkezett

Mire is? A sörre? A szexre? A motorozásra?
ez így igaz ahogy mondod cska nálam mostanában a sörözés mega motorozás ami megy amúgy egy kérdés a vidiben 5:44 nél a kuplungkar fölötti kar az mi?
Sztem leginkább 3 dolog miatt érdemes élni a hapsinak: szex, motorozás, sörözés. Sorrend időnként változik, a lényeg nem
najó perzse mikor teló elfossa magát és nem tudok menni vagy meteor eső hullik akkor talán
Azért erre ne fogadj
Pont elegendő köbcenti meg ütem... nekem is bejön
Nagy szavak...
lenne egy ilyenem nem nyúlnék többet nőhöz
El is veszed feleségül?
http://www.youtube.com/watch?v...
szerelmes vagyok ebbe a motorba
má nem