jahh ha csaj van a dologban az mindjárt más, akkor szigoruan indulj el, pont bokára terhelsz motorozás közben , szintes biztos lesz a pár napos korházi elfekvő
mikor gerincöréssel fekűdtem a korházban begipszelve a gigámtol a tökömig , madzagokon logva mint Tom és Jerry a rajzfilmben ,akkor csak ugy hivtak,: -na mi van kis terminátor
jólvan megfogadoma tanácsodat amúgy kezem rosszul forrtt össze az én hülyeségem miatt nekiátma dolgozni még gipszes kézzel untam magam már bent aztán kimentme betongerendákat pakolgatni nem fájt azt csináltam következő kontrollon 20fok elcsúszás volt az orsócsontomban azóta ropog katton stb amúgy volt ott egy csaj mire hazaértem bejelölt ismerősnek myvipen és elkérte az msn címemet
a legszebb ez az "összeforrt a bokám " dolog, igen elkezdődik az összeforrás ilyen pokhálo szerű folyamattal viszonylag gyorsan, viszont nagyon porozus és sérűlékeny, ha visszatörik a gyogyulás SOKKAL LASSABB LESSZ!
bruhahaha fiatalság bolondság, Tokod enduro OB szept 04-05...
hát tölem aztán azt csinálsz amit akarsz, de jo nagy marha vagy ha elindulsz,
kis tanulság értékű dolog a fiataloknak, hátha megfogadják a más kárán dolgot és levonják belőle a tanulságot.
én kétszer törtem VISSZA törésemet,
egyszer dupla bordatörés kb kicsit több mint két hét után kézemelgetés nagy levegők hűdefasza-hűdejo már nem is szur, ergye motorozni, csak egy simát hömbölödtem olyat amiből röhgve falpattansz és mész tovább, azonnal visszatört, a 71-es főuton mentem haza a testemre szoritva a bal kezemet, ugy voltam vele leszarom ha jön egy rendőr auto megmondom neki hivjon egy mentőt.
a második sztori betoltam a jobb kezemen a hűvelyk ujjamat a tenyerembe, szar volt , inkvizicios modszerekkel kirángatták besza-behu..
kaptam rá egy hét után olyan kék aluminiumos ujj rögzitőt, két hét után kerestem rá egy nagy kesztyűt és ergye motorozni, letenyereltem, és mivel nem tudott hova elfordulni , és még nem is forrt össze rendesen ujjra betoltam a tenyerembe..
ott rögtön a homokbányában kirántottam saját magamnak, persze rögtön elment az adás a fejemböl , kicsit elheverésztem ott aztán hivtam segitséget.
azért irtam ezt a litániát hátha tanulsz belőle és kivered a fejedböl az ilyen terveket,
ha mozogni akarsz terheld máshogy és fokozatosan, biciglizz, görkorizz, ha szeretsz futni tedd azt..
szasztok most értem haza kontrollról összeforrt a bokám! 4nap alatt kaptam egy bokaszorítót azzal egész jól tudok már járni úgyhogy nehogy elinduljak tokod enduron
Szevasztok!
roekjozsi
nekem is volt iylen sérülésem azaz van is...nekem is kb 6 hét alatt lett olyan a lábam h má stabilan használtam...de má kb az 5dik héten motorozgattam ..berugni nem nagyon tudtam a 250 es Rm et:D max állva..sokszor a haverok rugdosták ..am most má rendbe jöt szal nem fáj meg semmi csak marha könynen kitud menni egy rossz lépés vagy motorozás közbe 1 lábletétel is okozhatja.. igaz h nekem ilyenkor 1hét és rendbe is jön..szal én má térdszorito nélkül nem igen "sportolok" semmit mocizásnál meg alap h ott figyel a térdévö alatt a szorito.. am ha te is veszel akkor ajánlom a tépözáras kivetelt,sokkal hatásosabb!(kb 3ezer Ft)
amugy tegnap haza hoztam a kereskedésböl, ha nem kell senkinek akkor jo lessz ez a motor még nekem egy darabig,
Csak megint van vmi gondja a gépnek, nem akar kipörögni. Már mindenre gondoltam...
Lehet membrán lesz
Az újabb típus trafója van rajta, nem gáz.
A trafómnak nem kellene "hosszabbnak" lennie?
Persze, ha akar kezdeni a lánnyal valamit.
aki kemény az nem szarozik..
mikor gerincöréssel fekűdtem a korházban begipszelve a gigámtol a tökömig , madzagokon logva mint Tom és Jerry a rajzfilmben ,akkor csak ugy hivtak,: -na mi van kis terminátor
Kicsit tudok?
hát tölem aztán azt csinálsz amit akarsz, de jo nagy marha vagy ha elindulsz,
kis tanulság értékű dolog a fiataloknak, hátha megfogadják a más kárán dolgot és levonják belőle a tanulságot.
én kétszer törtem VISSZA törésemet,
egyszer dupla bordatörés kb kicsit több mint két hét után kézemelgetés nagy levegők hűdefasza-hűdejo már nem is szur, ergye motorozni, csak egy simát hömbölödtem olyat amiből röhgve falpattansz és mész tovább, azonnal visszatört,
a második sztori betoltam a jobb kezemen a hűvelyk ujjamat a tenyerembe, szar volt , inkvizicios modszerekkel kirángatták besza-behu..
kaptam rá egy hét után olyan kék aluminiumos ujj rögzitőt, két hét után kerestem rá egy nagy kesztyűt és ergye motorozni, letenyereltem, és mivel nem tudott hova elfordulni , és még nem is forrt össze rendesen ujjra betoltam a tenyerembe..
ott rögtön a homokbányában kirántottam saját magamnak, persze rögtön elment az adás a fejemböl , kicsit elheverésztem ott aztán hivtam segitséget.
azért irtam ezt a litániát hátha tanulsz belőle és kivered a fejedböl az ilyen terveket,
ha mozogni akarsz terheld máshogy és fokozatosan, biciglizz, görkorizz, ha szeretsz futni tedd azt..
roekjozsi
nekem is volt iylen sérülésem azaz van is...nekem is kb 6 hét alatt lett olyan a lábam h má stabilan használtam...de má kb az 5dik héten motorozgattam ..berugni nem nagyon tudtam a 250 es Rm et:D max állva..sokszor a haverok rugdosták
remélem tudtam vmit segíteni