Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre semmit ,
hááát,erre mit mondhatnék?
Én inkább a motorozásról szeretek itt beszélni,az ember sok infot kaphat a kedvenc időtölteséröl,hol,mikor és ki
lehet , végül is , nincs is ezzel baj , lehet mindenről , szólás szabadság van , pl hülyéskedni , de pont az ír ilyeneket , akinek a háza ég pl , így kiírni b,,,,,ás , hmmm
itt már a motorozás helyett a sexről beszélnek többet!
köszke
igazad lehet!
bocsi , hogy meg szólítalak , de mindenki magából indul ki , híd el , itt mindenkit , más érdekel,mint a ba,,,, ás , ez , 1-kicsit erős volt , szerintem
Akit érdekel netán (bár baszás nincs benne úgyhogy itt úgyse senkit): Erzberg képek, videok
Föld hívja condom-ot...
min gondolkodsz?
van valami külömbség mert ha véletlenül átkapcsolom nem akar sehova felmenni,olyan nyulos szar,de ha kinyit a power teljesen akkor viszont olyan mind egy 125-ös cross!egyszoval nincs is értelme!
nanááá ilyenre hogyne csillanna fel
felcsillant a szemed látom ám...
mikor megvolt a boltba járos triálom folyton probálgattam ezt a kapcsolot akadályok elött, de soha a bűdös életben nem éreztem különbséget...

lehet bennem volt a hiba..
csak nagy túrások vannak errefele
Nem eszik sokat a 250-es,viszont ez a nyomaték kapcsoló kinyir...utálom mert szart se ér...szerintem!
hzááát igen,hiányzik!
üss üss te asszony .....
jó nagy vakondokok túrnak arrafelé
arrol nem is beszélve hogy többet eszik,
hiányzik az a jo kis elfojathato nyomaték mi..?
Egyébként nekünk van egy ilyen kis 200 - as EC-nk,kurva jó kis gép,nagyon szereti az asszonykám!