háát ott vannak hegyek az bisztos,és jó patakmedrek,de már kezdem az itteni területet megkedvelni,mert van néhány igazi szopos hely ahol érdemes gyakorolgatni
hát oda jár már sok éve a csapat (én mondjuk most lennék ott motorrral másodszor ) és befuttatott helyek barátok jó emberek stb...lehet gyerekeink is vannak már odakint
amúgy fontolgatjuk hogy körülnéznénk próbaképp közelebb is se most nem kisérleteztünk a recesszió miatt
király
csak nem tudjuk milyenek ott beljebb az állapotok most a viharok után és nem volna jó plankra kiutazni ...bár tele vagyunk pénzzel és nem számítanak a százezrek
szewa atis ! mizu veled ? jól vagy ? amúgy pont akartam kérdezni tőled, hogy jövő héten mennénk erdélybe ismét kb. egy hét 10 nap .. hargita megyébe csíkszereda-gyergyó környéke ...és kiváncsi vagyok mit tudsz az ottani időjárásról állapotokról ...esetleg jósoljál valamit...plíz..danke sör
amúgy fontolgatjuk hogy körülnéznénk próbaképp közelebb is se most nem kisérleteztünk a recesszió miatt
amúgy itt minden a régi elvagyunk nagyjából...
csak nem tudjuk milyenek ott beljebb az állapotok most a viharok után és nem volna jó plankra kiutazni ...bár tele vagyunk pénzzel és nem számítanak a százezrek
itt sokat esett,sőt esik minden nap,de lehet motorral dagonyázni