Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen
na magyek mert vennem kell benyát hogy ne ríjjon a GG!
és persze néhány MUMUS jellegü felmenő....
nem bánjátok meg ha ideszoktok,közelebb is van meg van itt is játszotér bőven
ok,ocso szállást tudok intézni
na lépek mert még van kicsi meló nekem is amit be kéne fejeznem ..de örökre
csinálgatod a motorservicét meg a boltot ? felétek, hogy megy az ipar ?
eccer elnézünk arra is feléd szerzel valami szállodát meg ilyesmit ..aztán kivihecc a terepre minket ...az se lesz rossz bál
háát ott vannak hegyek az bisztos,és jó patakmedrek,de már kezdem az itteni területet megkedvelni,mert van néhány igazi szopos hely ahol érdemes gyakorolgatni
ez jól hangzik
hát oda jár már sok éve a csapat (én mondjuk most lennék ott motorrral másodszor ) és befuttatott helyek barátok jó emberek stb...lehet gyerekeink is vannak már odakint

amúgy fontolgatjuk hogy körülnéznénk próbaképp közelebb is se most nem kisérleteztünk a recesszió miatt

amúgy itt minden a régi elvagyunk nagyjából...
van itt közelebb egy olyan patak ahol nincs sok viz de tele van nagy-nagy kövekkel és sok-sok rönkel
miért akartok olyan messzire menni?
király
csak nem tudjuk milyenek ott beljebb az állapotok most a viharok után és nem volna jó plankra kiutazni ...bár tele vagyunk pénzzel és nem számítanak a százezrek
szewa Zoozee!
itt sokat esett,sőt esik minden nap,de lehet motorral dagonyázni
szewa atis ! mizu veled ? jól vagy ? amúgy pont akartam kérdezni tőled, hogy jövő héten mennénk erdélybe ismét kb. egy hét 10 nap .. hargita megyébe csíkszereda-gyergyó környéke ...és kiváncsi vagyok mit tudsz az ottani időjárásról állapotokról ...esetleg jósoljál valamit...plíz..danke sör
Na ,mégis mennem kell iszapfürdözni !Meguntam a suzuki bomcolást!
nekem sok a melom ma...nem tudok kimenni összesarazni a GG-t,pedig most éppen nem esik!
a reggel az tökéletes arra ébredtem hogy süt végre a Nap úgyhogy irány minnyá motorozni
MorGGen hölgyek-úrak!
köszke , remélem úgy lesz , már nagyon várom
Nektek is álmodjatok hencegről fehér paripán!
akkor , közösen , jó éjt