húúú,nekem ez magas...én tényleg nem értek ezekhez,bevallom nekem csak tegyék alám aztán had menjen meg nincs nagyon összahasonlítási alapom,drz meg a cr és októberben ültem először ilyen motorra de Ácson már leskelődtem eleget hétvégén
3/4 Motor új,vadi új az egész váltó,a telokban minden cucc Kayaba....,lánc dúgó,hajtókar 8,7 órát futott,és ez bisztos mert én mentem csak vele amiota elkészült!
Régen motoroztál itthon...nálunk sem szabad, ...sok-sok hely le van kerítve már 'hon is...már ahol nincs tarra írtva az "erdő" (természetesen erősen túloztam )
igen,eddig egy kőőccsönmotorral tanulgattam
most azon vagyok hogy beszerezzek egy cr-t,mert igazán azzal gyakoroltam eddig és nagyon megszerettem
de én még csak az erdőben motorozásnál tartok e azt nagyon szeretem,mifelénk még szabad is
nem egy mai darab volt,nem akarok hülyeséget mondani de asszem '96-os,de soha nem volt vele semmi gubanc
De csak akkor megyek, ha Pchi-Lali is jon!
De biztos vagyok benne hogy azert fogok talalni jatszohelyet..
Süt is ma elég sokat
Ha minden igaz, jovo hetre kesz a motorom, otthon le is tesztelem, juliusban meg kihozatom.
most azon vagyok hogy beszerezzek egy cr-t,mert igazán azzal gyakoroltam eddig és nagyon megszerettem
de én még csak az erdőben motorozásnál tartok