Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz, ezért irigylünk is!
250
nem egy mai darab volt,nem akarok hülyeséget mondani de asszem '96-os,de soha nem volt vele semmi gubanc
Ha gondolod és kipróbálnád a drz-t írj! Itt Tb-án a Tisén kipróbálhatod!
A CR mekkora?125 vagy 250?
na azt elhiszem,de nekem csak ez jutott
Kömlőd-Kocs felé is van jó út meg sááár
Lali király! Nagyon-nagy banda, az bizti!
Jó környék!Mi is voltunk arra régebben,de az igazi enduró paradicsom Erdélybevan!
húúú,nekem ez magas...én tényleg nem értek ezekhez,bevallom nekem csak tegyék alám aztán had menjen meg nincs nagyon összahasonlítási alapom,drz meg a cr és októberben ültem először ilyen motorra de Ácson már leskelődtem eleget hétvégén
Pchio-Lali
Igen, emlekszem!

De csak akkor megyek, ha Pchi-Lali is jon!
Kömlőd-Kecskéd között,na meg Oroszlány és környéke,Majk....
Tudod, Zé mindíg tud egy rövedebb utat!
ok,nincs elfelejtve
Merre gyakoroltatok? Dad-Kömlőd? (bár mi a másik irányba szoktunk motrizni)
3/4 Motor új,vadi új az egész váltó,a telokban minden cucc Kayaba....,lánc dúgó,hajtókar 8,7 órát futott,és ez bisztos mert én mentem csak vele amiota elkészült!
Hat bizony, regen...

De biztos vagyok benne hogy azert fogok talalni jatszohelyet..
Ideje is volt már hogy süssön egy kicsit.
Van egy yz 126 piszok jó állapotban 263 motor vadi új,ha érdekel
Viszont
Süt is ma elég sokat
Régen motoroztál itthon...nálunk sem szabad, ...sok-sok hely le van kerítve már 'hon is...már ahol nincs tarra írtva az "erdő" (természetesen erősen túloztam )
Napsütéses szép napot.
Koszonom szepen.
Ha minden igaz, jovo hetre kesz a motorom, otthon le is tesztelem, juliusban meg kihozatom.
igen,eddig egy kőőccsönmotorral tanulgattam
most azon vagyok hogy beszerezzek egy cr-t,mert igazán azzal gyakoroltam eddig és nagyon megszerettem
de én még csak az erdőben motorozásnál tartok e azt nagyon szeretem,mifelénk még szabad is
Sok sikert hozzá!