Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétvégére javul az idő,pont nem dolgozom,addigra a darázscsípést is kiheverem remélem,mehetek motorozgatni 2 napig
igen,az sajna....de már lassan megszokom...kocsit mosni nem kell egy darabig
de ma legalább bent dolgoztam,nem fáztam kint
ott is ratyi idő van?
Pesten mi
nas akkor beszélgessünk
még el sem kezdtem unatkozom
mi folyik itt?biznic?
ha gondolod és megveszed akkor félbe flexelhetjük a blokkot és akkor az ugye 125 sőőőőt azmár 2 125ös tiszta jóljársz
Az ár teljesen jó - de 250-esem már van, mostanában nem akarnék másikat
neeem
csak érettségi meg remélhetőleg jövőre pest
200.000 ért szerintem jutányos most kapott új dugót
befejezted?
eső eső eső eső eső eső eső eső eső
akinek ennyi esze van az meg is érdemli...így járt.majd legközelebb eszébe jut hogy hülye volt
Szasztok!
Hogy lehet valaki ekkora madár?Motort csak úgy adunk oda próbakörre ha van a vevővel valaki,vagy kicsengeti az összeget Sajnálom az ilyen embert hogy ennyi agya nincs.
Havert is átbaszták!A vevő egy szakadt opel kadettal ment megnézni a motort azt mondta kipróbálja azt meglépett a kocsi meg ottmaradt!Persze kiderűlt hogy a kocsi is lopott volt
amugy ilyen kis bohoc vevőm nekem is volt jo pár éve, elmesélem.:

egyedűl jött, állitolag vonattal, lementem érte, felhoztam ide hozzánk olyan utvonalon hogy még én is majdnem eltévedtem, aztán csak nézett, alig kérdezett valamit, hanem térjűnk a tárgyra, neki kell a motor, DE elötte had probálja ki itt az utcában...

annyira átlátszo volt hogy már fájt, még a szeme sem állt jol ,

mondtam neki persze srác ide adod az árát, valami 7 kilo körűli pénz volt, teli van a tank, aztán tőlem orákig probálgathatod...

rögtön menekűlöre fogta, a kis buzi..hirtelen mehetnéke támadt .

azért még megkérdeztem tőle, mégis hogyan akarta elvinni a motort, vonattal.? és hogy megy motort venni pénz nélkűl , és vajon lát-e a hátamon tollakat.?

bucsuzoul nyomtam a gyerekröl egy fotot, és megmutattam neki az irányt merre talál vissza a vasutra....

igazábol azt lehet igy átbaszni aki saját maga is partner benne, a naivitásával.... szerintem
megkerestem.....tényleg átbaszta rendesen.....idegen helyen idegen embernek motort odaadni......
Ha 125 lenne még akár érdekelhetne is...
pár napja felrakták a lopott motorok topikba az egész sztorit

csunyán bevitték a srácot az erdőbe, ő meg rohadt naiv volt...
Na ezt gyanítottam, asszem ennek tükrében inkább megvárom az élménybeszámolót, vagy amíg nyerek 1 helikoffert..
ennyire szar lett a felujjitás, hogy rögtön megy a piacra..?
nem kell a gép?