Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellotok
Beindítottuk a KX et
Nemtudtok olyat akit érdekelne és hatalmas késztetést érez egy 250 2T után?
természetesen "telicross"
kár hogy a feliratozo narrátor csunyán elbaszta a dolgot, mert a vörös az egy kan macsek, de sebaj...
kemény menet lessz a Pro, és az Expert nyomvonalán, nem séta galopp, de ha gondolod gyere...
jaja
Mindenki melózik
nem volt nagy buli, szal igen
MorGGen.. Ez jókis reggeli matiné volt.. Már 10x biztos láttam, de megunhatatlan.. Bár 1 kicsit rövid.. Tik motorral mentek nézni idén? Olyan ez mint régen a rallye, hogy a szervízautónak "gyorsabban" kellett menni, mint a versenyzőnek, hogy odaérjen a rajttól a célig? Mert akkor nem jönnék.. De amúgy talán mégis esetleg.. Márha elvisztek..
napot
http://youtu.be/OfbEAY6kIPI kis reggeli RBR Opera.. :)
ma megyek a csizmámért, remélem jol megvarta a romániábol átelepűlt cipész bácsi, elég profinak tűnt.....
airbagedet inkább...
morgen..
Én nem verlek meg gyermekem!Én szeretlek téged gyermekem!
Van aki kis fullánkkal támad...van aki nagyobbal de mindkettőt megérzed mikor kapcsolatba lép veled!
mentem mert még bóótba is kell mennem,jók legyetek nekem mert minden zsiványság kiderül egyszer
szombat 15,vasárnap 18fok
megyek motorozni majd
aha,persze.....színátok a véremet,mi?
nagyon fáj ám a csípés helye de a szurik nyoma mégjobban
nem tudom mit vétettem de megver az Isten!inkább üssön mint a darázs,azt jobban elviselem
Na majd órákat veszek akkor pézsmától...
Rendben!
aki engem zavarba hoz hogy elpirulok az csak maradjon csendben,oks?
valami rémlik
nézzük meg és akkor tudni fogom pontosan
Sebaj...visszakapod te ezt még...de inkább "megfenyíteni kellene" mint a "Le a fejjel" című filmben.