hogy baszná szájba az a jo telibekurt édes anyját az a buzeráns genetikai selejt akinek az a mániája hogy mindenhová kibaszott sorompokat huz...
most délután 3. teligázon rögtön egy kanyar után full telibevertem egy olyan sorompot ami pár hete még nem volt ott, kicsit leamortizáltam a verdát, meg magamat is, most nem igazán tudok járni, DE NEM tudtok kicsinálni gecik, mert szivos vagyok mint a patkány és elpusztithatatlan mint egy csotány, hiába probálkoztok sorompo ,és keritéshuzogato buzeráns főfaszok!
Áááááááááááááááááááá
Nagyon jó lett a gép...vadállat baszki, fél óra alatt végzett az új gatyámmal (totál kiégette a szárát)
Amúgy nem, ezzel a gyári csővel kajak 3ütemű, olyan mint egy villanymotor...
most délután 3. teligázon rögtön egy kanyar után full telibevertem egy olyan sorompot ami pár hete még nem volt ott, kicsit leamortizáltam a verdát, meg magamat is, most nem igazán tudok járni, DE NEM tudtok kicsinálni gecik, mert szivos vagyok mint a patkány és elpusztithatatlan mint egy csotány, hiába probálkoztok sorompo ,és keritéshuzogato buzeráns főfaszok!
Amúgy ez is 32-es, csak Nefélj Harc
holnap ennél csak rosszabb lesz,a Jóisten sem akarja hogy én motorra üljek
Nagyon jó lett a gép...vadállat baszki, fél óra alatt végzett az új gatyámmal (totál kiégette a szárát)
Amúgy nem, ezzel a gyári csővel kajak 3ütemű, olyan mint egy villanymotor...
hol látsz Te napsütést?
győrben lehet de errefelé nem az tuti