annak nem örültem hogy a "nagy" tatabányai gasgas-osok nem tudták kitolni a pofájukat egy honapokkal elöbb betervezett bulira
Erre szoktam mondani, hogy látszik ki a MOTOROS és ki motorozik csak...
Egyébként tényleg le a kalappal előtted ilyen jól megszervezve egy spontán induló buli ! És ami jobb csomó emberke jött a hírre és nézte ! Én egy kicsit tartottam tőle , hogy túl nehéz lesz a pálya, de király volt és mondom ezt úgy , hogy láttam a sóskúti versenyt is !
Faisst ! Úgy olvasgattam te zöld vagy, vagy legalábbis szereted a "zöldet" Ha akarsz egy fasza történetet
hallani egy kiskutya nevének választásáról, ha fenn lesz az öcsém (Márk.u) kérdezd meg , mint lett a kínai
kopaszkutyijának a névadása! sztem jó történet:
Ismerős ! A lábam legelőször májusban sérült, másodjára szeptemberben és elég volt neki annyi, hogy a sirató végén kirúgott alólam a gép és egy pillanatra megtartottam (én 98 kg + DRZ kb.130 kg)
Ha mész is ne engedd, hogy a véred hajtson, légy megfontolt! ( el sem hiszem mit írtam bazz..)
csao
persze,erre én is gondoltam,hogy nem lenne jó ha esetleg szarabbra fordulna a helyzet egy kis baki miatt..
de napról napra jobb a lábam,már az kis exc-t be tudom rugni
szerintem hétvégére már jó lesz..
de persze most nem repkedni akarok a teszten,csak kipróbálni hogy mit tudnak a 2008as kx ek...
hogy maradnak bent a nyomos kanyarban,futóműve,ereje..no meg hát azért azt is meg kell nézni hogy hogy viselkedik a levegőben..de csak módjával
Erre szoktam mondani, hogy látszik ki a MOTOROS és ki motorozik csak...