Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annak nem örültem hogy a "nagy" tatabányai gasgas-osok nem tudták kitolni a pofájukat egy honapokkal elöbb betervezett bulira
Erre szoktam mondani, hogy látszik ki a MOTOROS és ki motorozik csak...
Kidobott megint ! Á ! Rájöttem ez olyan, mint a filmek előtti-alatti-utáni reklámok ! Ilyenkor mehetsz Wc-re, ehetsz és nem maradsz le semmiről
nekem nincs de nálunk van egy csomo embernek....
nem teljesen vágom ezt az uj dolgot
Egyébként tényleg le a kalappal előtted ilyen jól megszervezve egy spontán induló buli ! És ami jobb csomó emberke jött a hírre és nézte ! Én egy kicsit tartottam tőle , hogy túl nehéz lesz a pálya, de király volt és mondom ezt úgy , hogy láttam a sóskúti versenyt is !
beer!most megy a tv-be nem vesznek fel tetovált embert tüzoltonak.neked van?
Mér volt baleset ? Nem tudtam ! De legalább nem lesz rémálmod!
Rám igaz, bár ülni is tré vagyok ! Melóból vagy sötétben próbálod a pályát a jövő évi éjszakai GAS-GAS trpohy- ra ?
Balestre gondolsz?
nem voltam hál istennek...
Nagyon gáz volt mesélték...
Atis kajolsz, fürdöl vagy mi ? Mondtuk már : NE FÜRGYÉL LE ! Legalábbis amíg itt verem a betűket !
Most estem haza ti fotelkrosszosok...

kíváncsian várom a sztorit
Amivel van, azt meg az idő, a gyakorlás és az előtörő önbizalom megoldja (addig amíg le nem rombolják megint) !
szeva punnyadt beer,már megint a fotelban ücsörögsz mi?
na jó az indulással nincs.
Szeva Gabi ! Volt melóban trancsír ?
Hát én nem úgy láttam, hogy gondod van az indulással, tesó!
Hello ringyók!
Jól van látom a tatabányai kemény mag felvonult itt a mi kis fórumunkon...
Faisst ! Úgy olvasgattam te zöld vagy, vagy legalábbis szereted a "zöldet" Ha akarsz egy fasza történetet
hallani egy kiskutya nevének választásáról, ha fenn lesz az öcsém (Márk.u) kérdezd meg , mint lett a kínai
kopaszkutyijának a névadása! sztem jó történet:
dehogynem!addig tán megtanulok elindulni
Az jó ránk fér már egy fasza csapat nem ?
Ismerős ! A lábam legelőször májusban sérült, másodjára szeptemberben és elég volt neki annyi, hogy a sirató végén kirúgott alólam a gép és egy pillanatra megtartottam (én 98 kg + DRZ kb.130 kg)
Ha mész is ne engedd, hogy a véred hajtson, légy megfontolt! ( el sem hiszem mit írtam bazz..)
mér van? nem gyekran jó ha egy héten egyszer kimegyünk,mostánába atissal megyek aztán elég sokan szoktak kint lenni
csao
persze,erre én is gondoltam,hogy nem lenne jó ha esetleg szarabbra fordulna a helyzet egy kis baki miatt..
de napról napra jobb a lábam,már az kis exc-t be tudom rugni
szerintem hétvégére már jó lesz..
de persze most nem repkedni akarok a teszten,csak kipróbálni hogy mit tudnak a 2008as kx ek...
hogy maradnak bent a nyomos kanyarban,futóműve,ereje..no meg hát azért azt is meg kell nézni hogy hogy viselkedik a levegőben..de csak módjával
Még nem az igazi egypár napig....
Bazz ilyen gyakran mész ? Én + elfelejtem addigra, hogy milyen motorozni ! Mér van motorom?