Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy cigány nem?
apropó...honnan tudja a cigány asszony hogy szült? na na?
pislogni kezd a szar!
szió , köszönöm szépen
Azért nem lennél Te annyira dühös, gogy 20 évvel fiatalabb csinibabákat kellene sunáznod... Eza suna nagyon nagy kifejezés... Kerestem az angol szótárban, de nemakadtam rá...
szia
BOLDOG NŐNAPOT...
hogyhívják a nemibeteg természet imádót?
AIDS ventrúra HIV a természet
Nem azokra gondoltam
attól függ hol?
legalábbis amit mondtak hogy lehet venni
persze haveron keresztül
szia drága !köszönöm szépen
Te koma, a focistáknak minek az erős alkar? Jaaaa, hogy nefáradjon el a kezük a cerkaverésben?!... Bár azok szaladnak azután a k... labda után, a mieinknek lenne erre nagy szükségük...
Tsókolom,Boldog Nőnapot
AZ ANNABÁL..nem?
na oda megyek
én inkább a lányokat szeretem szúrkálni és az biztos h nem káros
sziasztok
én nem koxolok!
de az anabol nem olyan
hanem most nemtudom mi a neve annak ami arra van hatással
ésha szúrja magát az ember akkor kevésbé káros a szervezetére tudtátok?
Meg én is Osztozkodunk?
Vannak még ilyen okosságok,csak messajnáltam csukabátyót,a többi titok,me még sokat menne előttem
meg a pöcsötök nem fog fel állni!.csak répával,ahhoz kell majd odakötni
miért gondoljátok hogy az az erős aki fel van fújva?..ja ez a menő,én meg baszhatom vén fejemre a nőtöket majd
az anabol nem kox csak erő koncentrátum
EZ A LEGJOBB
hallottam már ezt régen,nem volt buta aki kitalálta
nem sajnálom én nem is szokott fájni csak most elkezdett de már úgyi meygek fürdeni elég volt mára
Nekem sajka minden ment má,ne sajnáld agyjad neki,én sem csinálom már
Szevaaaaa
csak a bal csuklóm fáj orsócsontom 2007ben eltört és 20fok elcsúszáásal fort össze és most érzem kicsit úgyhogy mára abba is hagyom az edzést
Szevasztok offroadosok.. 30 éve ! mikor birkóztam, velük is ezt csináltuk.. "Mindegy" mit csináltok, rendszeresen, szisztematikusan kitalált gyakorlatokat, kinek mi fekszik jobban. Aza marokerősítő sem szar, de nem nyomkodni, csak tartani, mert megterheli az ujj izületeket.. És nemkell egyszerre beszarni, mert elmegy a kedvetek.. Inkább "kevesebbet" kitartóan !... Uff, beszéltem.. Amúgy épp most hívott egy komám, jól "felbasztatok", asszem felcsatolom a térdgépemet, oszt énis kinézek vasárnap a sóskúti zöldbe..