szerinted mi lesz ennek a vége?...nem bánnám ha kimennék az erdőbe és láthatnék vadat!...mint régen
Tanuljanak a vadászok is küzdősportot aztán fojtsák meg a remete kant...na az férfias,,,lenne
Na várjál, két dolog a tartás meg a viselés. A tartással, tehát hogy otthon tartasz, nincsen bajom. Lőhesse le az ember saját maga és tulajdona védelmében azt, aki bepofátalankodik. A viselés már más dolog, amikor emberek között flangálsz éles csúzlival. Azt azért betonkeményen szabályoznám. És Te se hiszem, h komolyan gondolod, h a hátizsákban még egy stukkert is vigyek magammal, ha békésen motorozni akarok
Pedig az gondolom engedéllyel tartott csúzli volt...
Néha én azért csak a hecc kedvéért mexondáztatnám a sok kocsog vadászt is a hobbija közben. Merthogy fegyverrel a kézben a piálás tilos tudtommal. CSak nincs, aki betartatja eztet
Utánajártam a dolgoknak, nagyon vagányos tetkó..
Énmegráveszem magam a jelenleg egyetlen sportnak számító tevékenységre, bár a hátamközepére kíváncsibb lennék.. 30 perc Szobabringa.. Nektek jobb péntekesti progit...
ma a tenyerem is viszketett...arra 2 variáns van:
1:pénzt kapok
2:belesz*rnak
egyik sem jött össze
Tanuljanak a vadászok is küzdősportot aztán fojtsák meg a remete kant...na az férfias,,,lenne
és mi kell ennél több?
Néha én azért csak a hecc kedvéért mexondáztatnám a sok kocsog vadászt is a hobbija közben. Merthogy fegyverrel a kézben a piálás tilos tudtommal. CSak nincs, aki betartatja eztet
valahogy én még nem érzem annak,pedig rá fogom szánni magam megint
Az állítólag a részletekben van elrejtve
Énmegráveszem magam a jelenleg egyetlen sportnak számító tevékenységre, bár a hátamközepére kíváncsibb lennék.. 30 perc Szobabringa.. Nektek jobb péntekesti progit...
nem fogom visszaadni