Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja nem erre a wrp re gondoltam ez a mezei it is kb egy ár twin wallal...bár most nem mondom fillérre
nálunk van olyan cuccos ill. motorok amivel gurulnak komolyabb versenyeken pl. vb-n aztán olyanra gondoltam...ez is wrp ill láttam rajta feliratot de plussz ilyenolyan versenyző nevekkel tesz kölönbséget méretek és halítási fajták között...majd lefotózom....ja és nincs merevítő
a wrp-t azt ebay-ről tudnám, ha kell konkrétan, kiszámolom.
70alatt lenne az tuti
csak boltba ,tejért kenyérért.
és ez 28.6 + merevítő?
hova kell ez háborúba?
nemsokára jönnek majd a 35-ös kormányok felűl dupla teleszkopos merevitővel.
Ne magadból induljál ki aki mindent tönkretesz 0 perc alatt
az mi konkrétan?
30 ezer pénz,

bár szerintem ez a wrp cucc már tulzás 28-as meg még merevitö is, attol még a gázszektor kb2-3 év alatt ugyan ugy elkoptatja, elvékonyitja a falát.
Wrp 99 font, englis. wrp handlebar
Ja, akkor rosszul emlékeztem, sorry!
és vám ?
Kipróbáljuk, ez az olcsóbbik fajta, remélem nem lesz gáz vele.
költünk is rá...lásd gyurcsány kormány talán ez volt eddig a legdrágább kormányunk...
Emlékeztem rá,hogy te tudsz viszont akkor az árára nem pontosan emlékeztem bár nem sokat tévedtem
amerikábú? az a wrp kurvaanyja az mennyi lenne?
kormányra érdemes költeni meghálálja.
szerbusz ronis
Emlékszem régebben mikor Kelemen Andris is vett akkor volt erről szó,hogy nagyon strapabíró cucc.
hali,

az én volnék.

pro taper contour - 19eft
pro taper evo - 26eft

itthon kézbe adva.
14 dollár a posta, europába 25, deha rendelsz 10-et összeszikszallagozzák és az is 25 dodo.

ha még több cuccot rendelsz akkor egy csomag árába megy az összes holmi.
18 ig vagyok szabin....hétfőn már dübörgünk...
na örülök...velem semmi különös...nagyjából elvagyok csak most muszály dolgoznom....de ilyen az élet....
Nekem néztél cuccokat
ja nálunk a bótba is 30 körül van a sima protaper de van wrp irgum burgum belőle 70 ért is....
a renthal ami nekem a legjobb persze árérték meg hozzájutást számolva....kb a fatbar áráért a twinwall....ami majd ötven a boltokba....