Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként úgy történt a dolog, hogy a földútról ráhajtottunk a kövesre, mert kellett picit menni rajta, aztán kb 15-el mentem és ahogy rámentem abban a pillanatban már fikkantam is a sáros gumik miatt. Lábtartó meg kuplungkar megtartotta a motort, azokon van egy pici kopás. 1 méternél nem csúszott többet azt mégis elgörbült a Renthal
Holnap lefotózom. Ennyire nem durva, akkor a legzavaróbb, ha állok a motoron.
ha nem görbült el ennyire akkor ne cseréld ki várd meg mígy iylen lesz
Ha tudok 10 körül kormányt, akkor szóljatok légyszi! Aprós használt hirdetések nem érdekelnek, mert én is vissza tudom hajlítani és felrakni újszerűként. Szóval olyan kéne, ami tuti nem volt hajlítgatva, vagy olcsó új
Engem zavar nagyon, de ránézésre nem olyan vészes.
felejtsd el a hajlítgatást vagy menj így ha nem yoaln nagyon görbe vagy vegyél újat 1motorozás alatt megszokod a görbe kormányt
valoban nem
Az alu való igaz hogy nem szereti a hidegen hajlítgatást...de szerintem a törésre kicsi az esély (mondjuk én nem értek hozzá)...
nekem szerencsém volt mert adott egy kedves ismerősöm egy kormányt de szerintem jobb újat venni vagy megszokni bár nemtudom mennyire hajlott el?
Nah azt hallottam egy nálam okosabb embertől, hogy, ha visszahajlítom, akkor mikrorepedések lesznek rajta és majd egy leérkezőnél szépen lefejelem a kormányt, ha szerencsétlen vagyok. Mi legyen?
Fasza...azért holnap teszek egy próbát, 22-es merevítő nélküli ez is
Ér, de nem hiszem hogy menni fog...nekem anno keresztfaterék egy 22-est hajlítottak vissza de úgy hogy megmelegítették a sókályhában...hidegen elég esélytelen
Nem olyan haha a dolog
Kormányt ér visszahajlítani? Ha igen, akkor maradjon a motoron és úgy, vagy szedjem le?
ok holapáttal? itt szakad
Na gyerünk motorozni!
döme mail!
sziaa
mennem kell,pááá
jaaa reggeli még nem volt..nem jutott rá idő
konkrétan én a reggelire gondoltam
neem senkiét nem bántottam
áucs
talán összetörtél két tojást