Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva zé,
csaoo
én is régen láttalak már
megvagyok köszi..nálald minen ok?
persze,megy a motorozás ezerrel
bár most van egy kis pihi
és a protaper -böl is van két féle minőség , az ocsobbikhoz adják az ajándék szivacsot, a drággábikhoz nem adnak semmit de az örökös.

mint a régebbi protaper amire még az volt ráirva a közepére Answer. az is jo.
Én meg csak azért ajánlottam mert itthon jóval drágább min 20e szivacsal postaköltséggel együtt.
szewa dév ...te meg honnan a náthából kerültél elő...lehet csak véletlen de nem láttalak ezer éve ...de nem ám budapesten hanem itt se ....mizu veled ? jól vagy ? motorozol mint állat ?
Jaja annyi, csak sajna még 30-50 dollár a szállítás is Lett volna 13 dollárért egy újszerű, de jött még rá 44 dollár posta...
Motormannál most 25600.
nem akarom senki űzletét rontani, de azt a protaper contour kormányt a www. ebay.com -on megkapod 20-50 dollár között, csak ugy mondom,
28körül
ja nem azért csak mintha az szar lenne .....de ez még elé komoly kormány a renthaltól.......amúgy ez is vastag

amúgy menyi most a fatbar?
"HüJe angolok, angol hüJék..."

Purchase Price 2,500 GBP
Total Mods 49
Total Spent 1,976 GBP
Igen, 22-es merevítőset, mert nem akarok átalakítót venni.
Én minden képen merevítő nélkülit 28-ast akartam.
Még nem meló van 10000-rel,am én erre gondoltam gondolom te a 22-es társát veszed...
ami jó kormány a renthal-tól az a twinwall......
Fasza? Vagy még nem volt tesztelve?
15 ezer
Ec topicban 19 900 ért tudnak PRO Tapert
Én is ezelőtt héten cseréltem egy Renthal Fatbart
Már megint ittál?
Bal, de nem lett hajlítgatva...lehet elviszi egyik ismerős. Én meg ma megrendeltem a Pro Tapert Az a gyanúm, hogy el is megy az összes pénz, amit mostanában kerestem, mert még a rendőrségtől se jött meg a csekk, úgyhogy a kézvédő projekt tolódik egy hónapot.
qwertzuiopppőő54,l
foéew
u9weáwere

weojjerwjnnerjrek ewewewewewewewewewewewe
Hello
Jobb oldala a hajlítás után?
Úgy néz ki nem...na majd csinálok felülről is képet, vagy nem