Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek.
'GGelt...
nem fogok,megígérem
hállóóó! Kérdezel akkor nekem hátsó láncvezető? fent van az új gumi,nem akarnám azt is szétkúrni
csak egy nagy erőkar kell
hi mi kell egy jo motorosnak?vasakarat meg vaskormány
jo hozzá állás.
csak figyelj oda arra hogy két fajta minőség van protapper-böl az olcsobbik csak ugy néz ki mintha az lenne , ahoz adnak szivacsot is 100 dollár.

a drágábbik 150 euro, ahoz nincs szivacs de az sok évig szolgál.

nekem is az van fenn már sokadik motoron van fenn annyi baja van hogy a gázszektor elkoptatta már elég rendesen, lassan cserés lessz.
Ja, ilyen 5 m-es
vissza lehet hajtani hidegen is a ratyibb alu kormányokat kellő hosszuságu cső kell hozzá azt annyi..
Gondolom már nem az első pofon volt amit kapott, azt' eddig bírta...van ilyen
nekem úgy tört ela tommy hogy jöttem le egy siratóról de úgy hoyga motor mellet gyalogoltam csak hülye fejemmel elfeljetettm dsebességbe rakni h fékeződjön és elkezdett begyorsulni de mitn álat és elengedtem mer vészesen közeledett egy fa a ktm műanyag kézvédő nem tört el a kormány meg igen
Úgy néz ki, hogy USA-ból lesz egy Pro Taper.
szerintem meg kell venni a legjobb protappert, abbol is van két minőség a drágábbik az megéri az árát.
Nemtom, azt se írják milyen márka...amúgy Tommaselli nekem is volt még a 125-ösön, az bírta a kiképzést rendesen
nekem ilyesmi van a kx en
azért a kormányért pénzt sem adnák, szerintem pont az a drága.
van valami tapasztalatod ezekről a kormányokról mert vhogy én tartózkodom ezektől de lehet h érdems iylet venni míg a renthal mondjuk 20 abból tudnál venni 4iylet
ja az mondjuk bosszantó lehet hoyg gyök 2vel mész eldobod és elgörbül nekem ez már a3. kormány a mocin de az előző kettőt a végletekig hazsnáltam az első 1tomaselli volt az elört a második egy renthal 1993-mas nagybátyámversenyzet még vele 200éve bátyám használta sokáig hozzámkerült fél év és nyekk közben már estem vele egy oylat hogy a merevítőt elgörbítettem de általában mindennnel így vagyok ami hozzámkerül annak vége van de csak azért mert arra hazsnálom amire való
szép estét.
ne fogazz bébi, az fáj..
5990 elég olcsó
Vagy kérdezd meg dömét vagy zoozee-t, hátha nekik van valami használt levetett darab óccsóér...
abból a vékony renthal kormányból tudnék én is adni neked egy pár töröttet.elég gyenge konstrukció!
még beszól nekem ma valaki kettőt aztán foggal meghajlítom
Hajlítgassad,majd a kezedbe marad,azt lesekedel