nekem úgy tört ela tommy hogy jöttem le egy siratóról de úgy hoyga motor mellet gyalogoltam csak hülye fejemmel elfeljetettm dsebességbe rakni h fékeződjön és elkezdett begyorsulni de mitn álat és elengedtem mer vészesen közeledett egy fa a ktm műanyag kézvédő nem tört el a kormány meg igen
van valami tapasztalatod ezekről a kormányokról mert vhogy én tartózkodom ezektől de lehet h érdems iylet venni míg a renthal mondjuk 20 abból tudnál venni 4iylet
ja az mondjuk bosszantó lehet hoyg gyök 2vel mész eldobod és elgörbül nekem ez már a3. kormány a mocin de az előző kettőt a végletekig hazsnáltam az első 1tomaselli volt az elört a második egy renthal 1993-mas nagybátyámversenyzet még vele 200éve bátyám használta sokáig hozzámkerült fél év és nyekk közben már estem vele egy oylat hogy a merevítőt elgörbítettem de általában mindennnel így vagyok ami hozzámkerül annak vége van de csak azért mert arra hazsnálom amire való
a drágábbik 150 euro, ahoz nincs szivacs de az sok évig szolgál.
nekem is az van fenn már sokadik motoron van fenn annyi baja van hogy a gázszektor elkoptatta már elég rendesen, lassan cserés lessz.
Vagy kérdezd meg dömét vagy zoozee-t, hátha nekik van valami használt levetett darab óccsóér...