Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom nem csak én nézem a napiszar.com ot
kijez a ...?
Akár a mi egyórás "rendezvény"ünkön is lehet fejlődni...még ha nincsenek is olyan terepviszonyok mint egyik-másik EC-futamon...
csak nektek!
A lassúsági versenyen elindulok idén is, de most meg is szeretném nyerni
most vettem csak észre ezen rajta vok én is 47 sec nél teljesen a szélén indulok és nagy füstöt hagyok magam után
az tuti énis észrevettem magamon hogy elég sokat fejlődtem ez alatt az 1év alatt jó mert vanank előtted mögötted és van miért húznia gázt van ami motivál ha hétvégén kimész öröm motorozni ott nincs miért húzni mert nincs tétje
tapasztalat gyűjtésre a legjobb hely a versenyzés, sehol nem szedsz magadra annyi rutint mint egy kétorás EC-n.
Nem akarom leégetni magam, még gyűjteni kell a tapasztalatot, nem vagyok nagy motoros
Majd jövőre! Erzberg árából el lehet motorozni pár hétvégét
Te nem jössz el 1-2 versenyre?
Na az zsíír Nekem meg küldtek visszajelzést Ezrbergről! Nem fértem bele az 1500 ba Marad idénre az itthoni versenyzés Xc-be Várom már marhára
Penge nagyon, téli szünet alatt elnyomtam 2 liter olajat...végre tudtam motorozni a hülye suli mellett. Endurozni jobb lenne egy hosszabb áttét, de pályára tökéletes. Voltunk vele mindenfelé a szünet alatt: homok, sár, füves részek, crosspálya...jól szuperált mindenhol, és nem eszik többet, mint a GG. Dobtam is fel egy videót, bár ez még akkor készült, amikor megvettük.
Hogy szuperál a Cr Sutyi?
MEgkérdezed levit valamelyik kocsival nem e tud segiteni neked.
Na tessék, a GizGaz után kötöd azt jöhetamenet
Én tudok neked szerválni dupla tengelyes futót!
Szerintem az lenne a legolcsóbb, ha kérnél kölcsön valakitől egy futót, amin haza lehet hozni...bár nem tudom mi a menete ennek, de az tuti, hogy egy KKSZ kell hozzá, meg nehézpót jogsi.
Én is gondoltam erre, de még kicsi vagyok hozzá, hogy ilyeneket írjak/gondoljak
jah és hellotok
Köszönöm szépen!
reggel láttalak havatlapátolni!
hát ja az nem olcso.azon agyalok hogy jön e hazafele vmilyik haverom hátha tudna segiteni.lágermaxosok ráadásul autoszálitosok
és mondanak olyan automentő árakat hogy ihaj,
ráadásul ez egy Merci Vito, tehát sulyban sem tudja akármi szállitani....
vágom
Celje. Ljubljana elött.