Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkóóó most ne gyere,zserbó sincsensütve
Ajajj,akkó most mi legyen?
nem biztos
De,birod addig?
de csak fél 5-ig mert megyek reggel dolgozni
Én elindulok,de akkor reggelig dugunk
jöhetsz szivargyújtóba dugdosni Drága! megvan a bogarantyúúúú
joo estét
hehe
kössz az infot!
nemtom kitől kérdezed de igen verseny napján és lehetőleg amint lehet envezni menj is mert a napisok miatt szokott csúszni a rajt mert azoknak több idő kitölteni és kell sportorvosi múltkor 1ik haveromat a a rajt előtt pár percel szedték ki a sorból mert nem volt sportorvosi engedélye próbálta elsumákolni és beálni de nem jött össze neki de elvileg akinek nincs sportorvosia az oda megy amentőshöz és kér tőle igazolást haveromat is a mentőshöz küldték csak baszpt oda menni
aha,szal akkor verseny napján kell jelentkeznem, azt má állhatok is a starthoz?
mert vki azt írta h február közepéig kell jelentkezni vagy mi.
ugy néz ki a második feltöltés már jo lett, tegnapi szezonnyito motoros bánzáj. :)
Köszönöm. Neked is nagyon-nagyon B.U.É.K.
Na szóval ezt ToBoZnak ment... Mondtam, hogy másodszorra rendbe teszem...
Igen erre azonnal rázuhantam, csak nem volt türelmem már küzdeni, válogatni, "haza akartam" jutni.. Megprószálom kicseréltetni, általában szokott menni, amit hirtelen felindulásból elsőre elbaszok, azt másodszorra helyrehúzom...
Helloo... Jó Ajánlással kerültem hozzá, de ezaz első alkalom, hogy "szerelni fog"... Bálint kitaposott ösvényén, reméltem olyat kapok, mint Ő, merthát szempont lett volna a későbbiekben is a használat motorozáshoz.. De nem így lett, felraktam a képet, milyen lett. Nyílván a rehab.hoz jó, nem akartam úgy nyitni, hogy Dr.Úr, nekem olyan kéne, amivel motorozni is tudok.. Már látom, hibáztam.. Éshát szempont sajnos az összeg is, ezért erőltettem a TB-s verziót..
te nagyon vágod ezt, csak nem ilyenekkel foglalkozol?
letöröltöm a fotogalériát, és felraktam ujbol, remélem most jo lessz...

lehet hogy sok volt neki a 73 kép,?
ez amit te kaptál műtét utánni azért nem jó motorozni

kevés benne az anyag, túl nagy és hosszú az izület meg stb.
Genu-Syncro a neve, 575-ös vagy 680-as

vagy ha a koppintása akkor rb-38 as
Haver a doki?
Mert amit én ismerek az karbonból van és elég húzós lehet még TB támogatással is.