Jóllátom, hogy az oldalmerevítés az nagyon "baráti"? Sok volt már a városból, eltürelmetlenkedtem - már megint - sztem visszamegyek, megpróbálom becserélni... Faxom kivan... Köszi... Nemjönnek a képek sajnos...
erre rá tudom venni az alpinestars térdvédöt, vagy három éve igy hordom és működik a dolog, bár most már kezd minden szétdőlni ,csere érettek lesznek a dolgok, de sokáig jol működött.
ezeket néztem ki magamnak, árban, és működésben is szimpatikusak, föleg az EVS, de fel akarom probálni mielött megveszem.
MorGGen Mindenkihez...
Mágus, be tudnád gépelni esetleg a térdgéped típusát, merthát drága jó Dr.Úr olyat írt fel, ami a terminátor VII-ben biztos jól mutatna, viszont motorozásra alkalmatlan..
most épp nem ott van
kedden monoron a majdnem motorozás után,gabihoz vittük el,ahol haver tm e van...kispest
ott szedem majd szét valamelyik nap
nem indult be monoron,nem volt semmi kompresszió...
ezeket néztem ki magamnak, árban, és működésben is szimpatikusak, föleg az EVS, de fel akarom probálni mielött megveszem.
mert nekem nem akarja..
Mágus, be tudnád gépelni esetleg a térdgéped típusát, merthát drága jó Dr.Úr olyat írt fel, ami a terminátor VII-ben biztos jól mutatna, viszont motorozásra alkalmatlan..
jaja,kikapom majd őket,aztán levisszük faterral
köszíííí
Akkor kikapod a telókat?
kedden monoron a majdnem motorozás után,gabihoz vittük el,ahol haver tm e van...kispest
ott szedem majd szét valamelyik nap
nem indult be monoron,nem volt semmi kompresszió...