Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segitsél akkor nekik jobb árakba
Az neked jó ár Gratula drágább nincs?
Na igen haver CR-je is okádta a füstöt azt mégis megragadt a dugó a gépben.Pedig nem Arol2T-t nyomott bele
komolyan föbelövöm magam
vzoli meg irta atutit.ennyi
Az amugy 100 % hogy nagyon sokat számit a keverési arány! Illetve a főfuvóka mérete! Nem egy haveromnál megtörént már hogy kisérleteztek a főfuvókával és a motorjuk besült! Na meg a légszürő tisztitás ! Az a titka még mindennek
Felujitás után már elf-el mentem az yz-be Most meg a castrol tts-t használom a Gas gas -ba!
Kösz a linket!
Ez a Castrol racing2T viszonylag jó áron beszerezhető.De szerintem ezek az olajok majdnem egykutyák inkább azon van a hangsúly hogy milyen keverési arányban használjuk meg meg a karbi hogy van belőve Felújítás után is a Castrolt használtad?
www.formula3000.hu Itt garantáltan jó árakon tudsz olajat venni!
Castrol power 1 tts Elhasználtam már vagy 11 litert semmi baja a mocimnak!
A 125 ös yz-be ELF MOTO 2 XT TECH -et használtam! A kismotor 1 évig ment 1 dugóval és akkor se állt meg hanem eladtam :D Pedig minden hétvégén kapta az érzést :) Szoval nekem mind 2 olaj bevállt! Annyit még igy mellékletesen bakonynánán a versenyen a yz-m power 1 racingnál állt meg Azóta nem használtam azt a fajtát! De a felujitás után nem is állt meg 1 szer se!
döme semmi válasz?
Én elmotoroztam már pár liter ebből az olajból, szerintem semmi baj vele. Úgy emlékszem csak a 4t változatra panaszkodtak. Ja, és 2000-2200 Ft körül meg lehet venni literjét, de, ha a tutit akarod, akkor Motul 710!
zoozee-nak ment egy e-mail, majd nézd meg. Köszi!
Erről hallottam jót is rosszat is de ez legalább árba még megfizethető.
Versenyenduro amúgy EXC 300.De nagy teljesítményű mociba az tuti!
Azzigen én még nem is hallottam ilyen olajról És hol lehet kapni és árba mennyi?
Lesem!
Morris Sport action 2T.
Sztem fullszint-ből bármelyik amihez olcsón hozzá tudsz jutni...amúgy milyen motorba kellene
Castrol Power 1 Racing 2T
Sziasztok!
Kétütem tulajok ti milyen olajat kevertek a benzinbe?Lehetőleg nem aranyárba hozzájutni de jó minőség legyen!
azta kurva ez ám az öszvér
http://www.kepesmotor.hu/tm-kr...
Döme írtam mailt!
Persze!
Aztán a másik nyekkent meg, de Őt hamar talpraállította a doki.

Azért ha jön erre a srác, megkérdem a terminator szettet.
pááááááááááááá