Az amugy 100 % hogy nagyon sokat számit a keverési arány! Illetve a főfuvóka mérete! Nem egy haveromnál megtörént már hogy kisérleteztek a főfuvókával és a motorjuk besült! Na meg a légszürő tisztitás ! Az a titka még mindennek
Kösz a linket!
Ez a Castrol racing2T viszonylag jó áron beszerezhető.De szerintem ezek az olajok majdnem egykutyák inkább azon van a hangsúly hogy milyen keverési arányban használjuk meg meg a karbi hogy van belőve Felújítás után is a Castrolt használtad?
Castrol power 1 tts Elhasználtam már vagy 11 litert semmi baja a mocimnak!
A 125 ös yz-be ELF MOTO 2 XT TECH -et használtam! A kismotor 1 évig ment 1 dugóval és akkor se állt meg hanem eladtam :D Pedig minden hétvégén kapta az érzést :) Szoval nekem mind 2 olaj bevállt! Annyit még igy mellékletesen bakonynánán a versenyen a yz-m power 1 racingnál állt meg Azóta nem használtam azt a fajtát! De a felujitás után nem is állt meg 1 szer se!
Én elmotoroztam már pár liter ebből az olajból, szerintem semmi baj vele. Úgy emlékszem csak a 4t változatra panaszkodtak. Ja, és 2000-2200 Ft körül meg lehet venni literjét, de, ha a tutit akarod, akkor Motul 710!
Ez a Castrol racing2T viszonylag jó áron beszerezhető.De szerintem ezek az olajok majdnem egykutyák inkább azon van a hangsúly hogy milyen keverési arányban használjuk meg meg a karbi hogy van belőve Felújítás után is a Castrolt használtad?
A 125 ös yz-be ELF MOTO 2 XT TECH -et használtam! A kismotor 1 évig ment 1 dugóval és akkor se állt meg hanem eladtam :D Pedig minden hétvégén kapta az érzést :) Szoval nekem mind 2 olaj bevállt! Annyit még igy mellékletesen bakonynánán a versenyen a yz-m power 1 racingnál állt meg Azóta nem használtam azt a fajtát! De a felujitás után nem is állt meg 1 szer se!
Kétütem tulajok ti milyen olajat kevertek a benzinbe?Lehetőleg nem aranyárba hozzájutni de jó minőség legyen!
http://www.kepesmotor.hu/tm-kr...
Aztán a másik nyekkent meg, de Őt hamar talpraállította a doki.
Azért ha jön erre a srác, megkérdem a terminator szettet.