meg egy deko kell még majd ...de berugom anélkül is 3x-ra meg a láncvezetőt nézd majd meg légysziii! meg esetleg egy olyan lámpakapcsolót,nincs e vmi bontott
hát arról nem tehetek de megnézhetjük mert az egy gyárilag összerakott franc és nem ktm hanem ilyen magura bowdenkiváltó szett és ahhoz én nemhiszem, hogy tudok rendelni kis gumikarmantyúkat....ill. ha én rendelem lehet nem olcsó ..meg kéne nézni valahol közvetlen gyártótól....biztos ezért rakta vissza a régi gazdája a bowdent...
majd nézzed valahogy a kilométereket az olajcsere miatt..
Á erről fingom se volt De akkor mostmár tudom.Leszel azért mostanság sűrün gépközelbe?Mert pár mocival kapcsolatos kérdésem lenne de nem fárasztalak már ilyenel most.
amúgy ütöm verem rendesen de nincs baj hála Isten....ill. még nem volt...
kopó cuccokat persze szatyorszámra cseréltem de azok meg csak jó motoron fogynak..... mert megy mindíg...
alkatrész nem drága és van ha kell rögtön....
emelés az lényegtelen csak azért ne legyen chopperes
láncvezetőt meg pénteken megmondom mibe kerül.....
hamár mindenki kiírhatja a kívánságait
hát arról nem tehetek de megnézhetjük mert az egy gyárilag összerakott franc és nem ktm hanem ilyen magura bowdenkiváltó szett és ahhoz én nemhiszem, hogy tudok rendelni kis gumikarmantyúkat....ill. ha én rendelem lehet nem olcsó ..meg kéne nézni valahol közvetlen gyártótól....biztos ezért rakta vissza a régi gazdája a bowdent...
majd nézzed valahogy a kilométereket az olajcsere miatt..
most akkor ki az az 1 ?
én néztem 2000 alkalommal
2230
az jó?
de tényleg azon az ebszőnyi tesztnapon még találkoztunk is!
minden okés eddig...csak a magura néha elereszti az olajat és akkor nincs kuplungom de ha utánatöltök akkor jó. belecsavartam már 700kmt
leszek már mostanság.....de inkább jövő héttől...
bár ez nem olyan tesztnap volt .....ez ilyen németkornélos edzéses meghívásos....csapatfelmérős ilyesmi....
kopó cuccokat persze szatyorszámra cseréltem de azok meg csak jó motoron fogynak..... mert megy mindíg...
alkatrész nem drága és van ha kell rögtön....
okr racing team....