Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja hogy KTM-be dolgozol nemsemmi
van sok meló...itthon is akad de nem erőltetem itthon nagyon mióta ott vagyok a ktm-be mert nem pihennék akkor....

enyémbe 450 körül van és olyan 13600 km...
Jaja műkszik koppkopp.Bátyám gépe van oda most ami fel volt fullra újítva EXC 400.Kókányabbnál kókányabb szerelők vannak erre azt fasz kivan velük
piros Audit szoktam látni ott többször úgytudom hogy őis enduros és haverod
Na motorozz is mert lassan utolérlek üzemórában Akkor a motorokat még mindíg bütykölöd Van melód rendesen?
mijezaz állnév?
neked műkszik paripád frankón?
pókháló az nincs mert járok azért csak most két hete nem vagyok jól ..megfáztam aztán nem mentem ...előtte meg pont szar volt nagyon az idő....
azért napközben pörgök ktm -ekkel mert próbálom őket amiken olyan munka volt...azért az nyugtatja az idegeket.....már nem a munka
oda is járok be lopni a netet szoktunk ott kocsmázni ...nem is gondolnád milyen nagy ott az egy négyzetméterre eső endurós és crossosok száma...
Az anyós nem bízik vejéiben, ezért úgy gondolja, próbára teszi őket.
Először megy a legnagyobbhoz, beleveti magát a kútba, a vej gondolkodás nélkül kimenti.
Holnap reggel a férfi ablaka alatt ott áll egy vadonatúj Suzuki, rajta egy kis cédulával:
"Sok szeretettel, Anyósod".
Most megy az anyós a második vejéhez, beleveti magát a kútba. A férfi kimenti, de előtte azért tétovázik kicsit.
Holnap reggel a férfi ablaka alatt ott áll egy használt Trabant, rajta a cédula:
"Szeretettel, anyósod".
Aztán megy az anyós a harmadik, és egyben legkisebb vejéhez.
Beveti magát e kútba, de a veje nem menti meg, ezért belefullad.
Holnap reggel a férfi ablaka előtt ott ál egy vadonatúj Porsche, rajta a címzés:
"Köszönettel, szerető apósod."
Nem hiszem,hogy megharagudna.
Jah én voltam zolcsi néven véletlen
Szevasz Zoozee Pókhálózd le a gépet azt adj neki!

Felétek lesz a buli (Stúdióba)
majd jól felébresztünk
a szalagavató nem annyira fontos dolog ne feledd
ilyen dolgok ne menjenek a motorozás rovására mint iskola meg stb...
utobbi 2 motorozásom úgy végződött, hogy terepjáróval meg vontatással jöttem haza
gyertya meg a gyújtás megszivatott
de talán most, hogy 2 hét múlva szalagavató talán jobbis nem motorozni, nehogy most legyen a gond hamár van sukár öltöny
Tibit énis láttam multkor
ezekért a bókokért a dani haverom viszont nem fog örülni nekem....
kössz jól.de jövőre csak triálozni fogok kell egy kis pihenés a kezemnek!
mindenképp megnézem de most lopom a netet és ez a vidiket nem akarja igazán ,,,,,de próbálom...

szia skyro...veled mizu?
szia lenes...tudom beszéltem vele,,,hívott csak dolgoztam későbbig mint indult....
(direkt hamarabb indult gondolom ,hogy a vatta új csajával mehessen kettesben pedig öt sebességes a peugeot)
majd úgy jár mint hori barátunk nem jöhet ki mocizni se

jól vagy amúgy már?
szia Zoozee
Köszönöm a bókokat...most aztán irulok-pirulok.
szia vicky-kém
örülök, hogy van aki még örül nekem....néztem a képeidet most még mindíg gyönyörű vagy és nem öregszel.....ha ez így megy tavaszig biz isten megkereslek élőbe....
mostanába nem tudok midnen hétvégén menni verseny miatt sok pénz elment nevezési díj üzemanyag stb de azért szoktam kimenni itt a szokásos terepen akkora távokat nem szoktam menni mitn veletek inkább iylen edzés jellegű motorozásokat csinálok mostanság amúgy csináltam egy vidit majd ha lesz szabad 3és fél perced nézd meg
szasz!volt ittTibi.