szewasztok kurvák ! mizu látom pangás van.....régen nagyobb pörgés volt....
döme bocs, hogy nem néztem be hozzátok valamelliknap de nagyon siettem vissza cseszkóba dolgoznyi...éjjel nappal dolgoznom kell...kizsákmányolnak
akartam írni vissza utána de kiment a fejemből...az is a sok munkától van már, hogy megbolondulok ....nem vagyok az ilyenhez szokva...
gyermek látom nő mint a gomba...aranyos....ha már ekkora a szókincse lassan kéne tanítanunk az alapokra......
nekem is nőnek a gyerekek...meglett a zolika szemműtétje is közben...stb...nem nagyon néztem sőt mondhatni semennyire se a netet ..folyamatos meló plussz az ilyesmi elfoglaltságaim meg a két internetszolgáltatóval folytatott perlekedésem miatt se ...
amúgy mizu mindenki motorozik ?
üdv az újaknak ha vannak.... meg grat a friss motorbeszerzésekhez ...csókoltatok mindenkit.... majd mostanság sűrűbben benézek mert lassan téli szünet lesz....
Vannak már "nagy" hebo matricáitok?
Azokat a piciket amiket múltkor Miki adott,azokat feldobáltam a motoromra..kb 10 et
Csak ugye azok annyira nem látszódnak...
Miki mondta hogy majd lesznek nagyok(szeptember,október körül) aztán majd kapok olyat is,aztán azok már faszán látszódnának
valamikor kéne menni motorozni nekem is ...szoktál még hétvégén edzeni a környékbe ? jártok valamerre?