Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulálok bélám! mondtam én , hogy ügyes vagy....és akire én aztmondom, hogy ügyes

valamikor kéne menni motorozni nekem is ...szoktál még hétvégén edzeni a környékbe ? jártok valamerre?
Végre előkerültél...régen jártál már itt.
csá zé mester rég láttalak én 3. lettem ec III.o. e3ban úgyhogy jövőre II.o. ban indulok
szewasztok kurvák ! mizu látom pangás van.....régen nagyobb pörgés volt....

döme bocs, hogy nem néztem be hozzátok valamelliknap de nagyon siettem vissza cseszkóba dolgoznyi...éjjel nappal dolgoznom kell...kizsákmányolnak
akartam írni vissza utána de kiment a fejemből...az is a sok munkától van már, hogy megbolondulok ....nem vagyok az ilyenhez szokva...
gyermek látom nő mint a gomba...aranyos....ha már ekkora a szókincse lassan kéne tanítanunk az alapokra......
nekem is nőnek a gyerekek...meglett a zolika szemműtétje is közben...stb...nem nagyon néztem sőt mondhatni semennyire se a netet ..folyamatos meló plussz az ilyesmi elfoglaltságaim meg a két internetszolgáltatóval folytatott perlekedésem miatt se ...

amúgy mizu mindenki motorozik ?
üdv az újaknak ha vannak.... meg grat a friss motorbeszerzésekhez ...csókoltatok mindenkit.... majd mostanság sűrűbben benézek mert lassan téli szünet lesz....
Hűűű,de elfáradt valaki.
Látszik az alsó fogacskája!
Egyenlőre még a maci a nagyobb....de már nem sokáig.
Maci
Helló döme , küldtem egy mailt...fontos
Próbálgatjuk a Dezoxiribonukleinsav szót is, de azt valamiért nem akarja mondani.
első szava a Gas volt nem?
ésmár feléri a kormányt? vagy még nincs olyan magas?
Janiék lányával körülbelül egymagasak nem?
De édes.
Szia Döme!Lenne 1 olyan kérdésem ,hogy HEBO digitális fordulatszámmérőtök van,vagy tudtok rendelni?
Hali

Vannak már "nagy" hebo matricáitok?
Azokat a piciket amiket múltkor Miki adott,azokat feldobáltam a motoromra..kb 10 et
Csak ugye azok annyira nem látszódnak...
Miki mondta hogy majd lesznek nagyok(szeptember,október körül) aztán majd kapok olyat is,aztán azok már faszán látszódnának
Második szava: HÁZ.
A képeket kíváncsian várom!
olvastam akkor ezek szerint velem van a baj
írtam msn re puszi majd jövök
oksi ,