mindig mikor levágja be is zselézi de azért nem szktál úgy látni mert nem tudom úgy megcsinálni volt h elkezdtem áltama tükör előtt és úgy felbazsta az agyam h azóta nem próbálkozok nicsn nekem ere időm gondoltam ha megcsinálja legalább ma maradjon oylan de úgyse meygek sehova szóval mind1 de hétfőn tablókép készítés lesz majd megkérek egy csajt h okozzon valamit
faszomat hogy még nicsn kezembe a jogsi kéne menni fodrászhoz de ha motorral meygek el lesz bazsva a sisak miatt komoly problémákkal küzködök olivér nicsn kedved felvinni adrihoz 3/4 5 re?
KÖRLEVÉL
valamennyi dolgozónkhoz
2009. november 5-én ünnepeljük a bányászkodás 200. évfordulóját. Arra törekszünk, hogy az évfordulót méltóképpen megünnepeljük, ezért sokoldalúan igyekszünk előkészíteni.
A 200 éves jubileumi program gazdagnak ígérkezik. Tiszteletére a posta emlék vezetőlapot bocsát ki. Ez a helyszínen működő alkalmi postahivatalban megvárásolható. Az ünnepi emékérmét és emléklapot Kabai Sándor grafikus készítette.
A Komárom-Esztergom megyei szénbányászatot bemutató kiállítást közreműködésünkkel az Ipartörténeti Múzeum rendezi meg. A megszervezésben legeredményesebben munkálkodó csoportokat jutalmazzuk. A sikeres megvalósítást csak közös munkával érhetjük el, ezért for-dulunk valamennyi dolgozónkhoz. Kérjük, hogy emlékeiket, emléktöredékeiket röviden írják le, vagy keressék meg Rendezőbizottságunkat. Kutassanak fel tárgyi emlékeket, korábbi írá-sokat és ideiglenesen vagy végleg bocsássák őket rendelkezésünkre.
A Rendezőbizottság címe: Esztergom Gellért tér 1.
2009. november 19.
Erdősi Béla s.k. Kovács György s-k.
vezérigazgató igazgató
KÖRLEVÉL
valamennyi építésvezetőnek!
Értesítem az építésvezetőket, hogy 2009. november 18-án német mérnökcsoport látogat egyesülésünkhöz. A cél: tapasztalatcsere és kapcsolatfelvétel
Érkezésükkor az ügyvezetői irodában délelőtt 9 órakor rövid ismerkedést és tájékoztatást tartunk, majd meglátogatjuk az építési egységeinket. Ezután konzultációs megbeszélés következik.
Kérem a pontos megjelenést!
Dunaújváros, 2009. november 19.
Straub Ede
ügyvezető igazgató
Láttuk:
Maróti Imre
Kemenes Tibor
Nemes János
Ágoston Mihály
Zsolnai Rudolf
építésvezetők
MICHELIN AC-10 , 120/90-18 -13 000.ft.
MICHELIN S-12 , 130/80-18 -16 000.ft.
Veszprémben.
telefon : 20 387-7107
miért nem jársz a benet anyjához?
meg a te hajadon mit lehet elbaszni?
hogy a pénz
De durva!
Miért?
valamennyi dolgozónkhoz
2009. november 5-én ünnepeljük a bányászkodás 200. évfordulóját. Arra törekszünk, hogy az évfordulót méltóképpen megünnepeljük, ezért sokoldalúan igyekszünk előkészíteni.
A 200 éves jubileumi program gazdagnak ígérkezik. Tiszteletére a posta emlék vezetőlapot bocsát ki. Ez a helyszínen működő alkalmi postahivatalban megvárásolható. Az ünnepi emékérmét és emléklapot Kabai Sándor grafikus készítette.
A Komárom-Esztergom megyei szénbányászatot bemutató kiállítást közreműködésünkkel az Ipartörténeti Múzeum rendezi meg. A megszervezésben legeredményesebben munkálkodó csoportokat jutalmazzuk. A sikeres megvalósítást csak közös munkával érhetjük el, ezért for-dulunk valamennyi dolgozónkhoz. Kérjük, hogy emlékeiket, emléktöredékeiket röviden írják le, vagy keressék meg Rendezőbizottságunkat. Kutassanak fel tárgyi emlékeket, korábbi írá-sokat és ideiglenesen vagy végleg bocsássák őket rendelkezésünkre.
A Rendezőbizottság címe: Esztergom Gellért tér 1.
2009. november 19.
Erdősi Béla s.k. Kovács György s-k.
vezérigazgató igazgató
órai anyagok
valamennyi építésvezetőnek!
Értesítem az építésvezetőket, hogy 2009. november 18-án német mérnökcsoport látogat egyesülésünkhöz. A cél: tapasztalatcsere és kapcsolatfelvétel
Érkezésükkor az ügyvezetői irodában délelőtt 9 órakor rövid ismerkedést és tájékoztatást tartunk, majd meglátogatjuk az építési egységeinket. Ezután konzultációs megbeszélés következik.
Kérem a pontos megjelenést!
Dunaújváros, 2009. november 19.
Straub Ede
ügyvezető igazgató
Láttuk:
Maróti Imre
Kemenes Tibor
Nemes János
Ágoston Mihály
Zsolnai Rudolf
építésvezetők