Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nőneműeket oltok a "varázsszérummal"!
Szeva nyanya
én most voltam 2-hét után ki mutatta, áááááá ne oltasd magad vele , tuti fáj én is ezért nem oltattam magam vele be
Szia! Nem tudom, menni kéne vérvételre...lehet nekem is be kellett volna oltatni magam a GD féle varázsszérummal, de az úúúúgy fájhat
szió tata
szió csak nem h1n1 ? jobbulást
nem tudtam letépni mert nagy alátéttel van fölfogatva meg áltam felkötözni de nem lett valami jó mert 2perc múlva megint lógott mind1 most 1el több kötegelővel van fölrakva
GD! Jövő hét se jó sajnos, elkaptam az influenzát, most jöttem az ügyeletről...39,3
sajnos ezse az
Elkezdtem írni a választ, de pont mielőtt befejezhettem volna a féloldalas kisregényemet, az egész irományom elveszett (fórum megint a helyzet magaslatán áll ahogy látom ) még egyszer meg a kis faszom fogja begépelni...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_crf_450_r-3
367451
Még azt a kurva sisakot is elvitték
ez volt az enyém
jaah
amit belinkeltél ezen van javítva,az enyém hibátlan volt
a te motorodnál hogyan van javítva a váz?
köszi az észrevételt,de ugylátom ezen van javítva a váz...meg máshogy van kopva a blokk
Le kellett volna tépni és kidobni a pálya szélére. . .
Vagy kötegelőzni rendesen. . .
így mentem utsó 2körben
sziasztok!ment,mint a golyó-megáltunk pihizni utána alig akart beindúlni,köhögött,dadogott,mint amikor "darabos" a benzin!hazavergödtem vele,megnéztem "mikroszikra" volt!villamosságis spanom kimérte,de hétfőn rápróbálunk 1 jót,hogy bizonyosságot nyerjünk!
Mi volt a jelenség?