Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

joo estét csehektöl
Akkor szegény kénytelen lesz hozzám jönni
Most Kkhalason vagyok, nem mentem vissza, mert már szombaton belázasodtam.
fasza eddig 5ös átlagom van

És ugyan mi jót fogol csinálni itt a nagy büdösben?
Amúgy tényleg Pesten leszek,de arról nem tudtam hogy hozzád megyek....de most biztos lebuktam.
Nem jó,mert 5:30-kor kelek és megyek fel Pestre.
Pedig....
jo vidi, és szerintem a zenével sincs baj,

ki is megyek gyorsan motorozni a bányába,
vagyis iylen vidi alá ez való bocs csak közben dumálok anyámmal és néha összekeverema szavakat
azért raktam mert sokszor kurvazsar volt a hang nagyon recseget vagy egyltalán nem is volt rockot meg szért váasztottam mert ez alá sztem yilen ezen való am én se vok egy nagy rocker
Jó kis video, kár, hogy raktál alá zenét, illetve nem lenne baj, ha nem ilyen csörömpölés lenne...amúgy 5*
Érdekes lenne antibiotikumra
Kellene egy üveg szatmári szilva.......az kitakarítja a berendezést
töltök fel vidit van kb fél órányi anyag már megpróbálam összehozni egy 3 és fél perces kis vidit de lesz folytatása
Holnap hozzám jön, mert egy anyukának a beteg kisfia mellett a helye! Bocs Ronis, de majd mesélek
Nem, kifelé nem akar jönni, de bent annál jobban érzi magát...persze buktam 3 ZH-t a héten, meg holnap kéne mennem a MotoCoolért, tegnap hozták volna a kontaktlencsémet...múlt héten makkmarci voltam, mert akkor se ZH, se semmi nem volt...
Adj motort!

Remélem nem kerül rá sor!
jólenne ha lenen valakia környékről aki ráér mocizni mert én mennék de egyedül nem akarok
Ha végképp nem jön össze, a nitroglicerin mindig hatásos!
Köszi atis és dome!

Majd mégegyszer nekiesek és szétszedem!
Hátha jobb lesz! Megnézem a központosítót és a rugót!
vagy!
Vagy a rugó van deformálódva. . .
tibeee,szerintem van az a műanyag betét ami központositja a rugot az nincs a helyén!