Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyire durva ez a tegnapi dolog hogy két krosszmotoros frontálisan összeűtközött, és az eggyiköjük a helyszinen meg is halt, de a másik srác sincs tul jol,

ettöl egyre jobban fosok az elmult időkben, ezért is nem megyek én elöl, menjen valaki más,,,,
én eddig kétszer űtköztem szemböl, az egyik egy qvados volt, azt hálistennek csuszora vettem mert a srác is jol reagálta le az uccso pillanatban a dolgot, el sem estűnk, a qvad felnijét karcolta össze jo mélyen a balos lábtartom, szerencsés sztori volt,

a másik már nem volt ennyire szerencsés, egy ösvényen jöttem, nekem jobbos volt a kanyar, belűl marha nagy bokor tömeg földig döntve, a srác meg szemböl zuzott egy öreg 600-as motorral és elfelejtett kigurulni a nyombol, akkor ment elöször azzal a motorral, ráadásul sajnos barátai folyamatos cseszegetései ellenére SEM VOLT RAJTA TÉRDVÉDÖ!
kilenc darabra törött a térde, ha jol tudom a mai napig sem tud rendesen járni,kicsit biceg, nekem a balos térdemben részlegesen leszakadtak a belső szallagok, rajtam volt térdvédő, a lemez tankja elölröl ugy behorpadt a térdemtöl hogy kb a 2/3-a lett,,,

szoval szar űgy ez a szemböl találkozosdi, mindenki vigyázzon magára, föleg a be nem láthato kanyarokban,
jo reggelt gázos népek,
Neked is!
Nem!
Még anno!
Most döntött úgy, hogy nem motorozik sokáig!
köszike jó éjt
Megint?
Fölraktam hirdetésbe Kedvesem S méretű Alpinestars kabátját.
Nem sikerült használni, mert terhes lett.
Karácsonyra ajánlanám!
Jobbulást! Igyál sok teát, egyél sok C-vitamint!
ááááááá vissza estem ,még mindig beteg vagyok már nagyon kivagyok tőle
Hello!
lenne egy 44.5-es Alpinestars crosscsizmám(45-ös lábra még jó)
20.000ft-ért, csere érdekel bármilyen motoros cuccra, de inkább nagyobb csizma..
ha érdekel akkor a hirdetéseim között megtalálod..
Te gyógyulgatsz?
örülök ,hogy jól vagy
Holnap reggel megint megyek motorozni, nagyonnagyonnagyon király ez a CR
szió még éldegélek , szó szerint , még nem vagyok jól ,áááá vissza estem
Na megjöttem a motorozásból! Nagyon király volt, egész jó nyomaték van már alulról is. Fel is avattam Felmentem egy falon, de kicsit meredek volt a túloldala aztán nyomtam egy bukfencet
Ugye?
"Jó napot kívánok, rózsaszín párduc van?"
"Parancsoljon"
"Más színben esetleg?"
Szép!

Kék színben nem volt?
Fecco a zállat